Podia Soft Protection Tube Polymer Gel 2 бр - Medium

Podia Soft Protection Tube Polymer Gel 2 бр - Medium

Цилиндрична гел подложка за защита на пръстите на краката и ръцете

код на продукта: 050433
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  13,45лв. (6,88€)

Podia Soft Protection Tube Полимерен гел Цилиндрична гел подложка за защита на пръстите на краката и ръцете 2 части - Средна Натиск и триене на пръстите на краката - Предотвратя...  още

12,38лв. (6,33€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5206680000599
ТЕГЛО: 23gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Против мазоли и брадавици, Защитни лепенки

Podia Soft Protection Tube Полимерен гел Цилиндрична гел подложка за защита на пръстите на краката и ръцете 2 части - Средна

Натиск и триене на пръстите на краката - Предотвратяване на мазоли и мазоли.
Броя в опаковка: 2
Ежедневна употреба

Гел ролер за защита на пръстите на краката, специално проектиран да абсорбира натиска и триенето, облекчавайки болезнените състояния, които могат да създадат върху пръстите на краката и предотвратява образуването на мазоли, мазоли и раздразнения.

  • Специална цилиндрична форма за стабилно нанасяне и перфектно покритие.
  • Обогатен гел с медицински масла.
  • Може да се пере и да се използва многократно.

Ролка за защита на пръстите
Натискът и триенето на пръстите на краката са често срещано явление от нашето ежедневие. Изискванията и начинът на живот, изборът на обувки, които могат да натоварват пръстите на краката, като ги притискат, интензивното ходене или дори спорт, могат да създадат болезнени състояния, водещи до появата на раздразнения, мазоли и втвърдявания. При горните състояния често като причина се добавя евентуалната деформация на пръстите, което ги прави още по-уязвими.

Деформация на пръстите на краката

Дисфункция на мускулите, които държат пръстите на краката, неврологични състояния, видове артрит, последици от диабетно стъпало, но също и наследствена предразположеност, могат да бъдат някои от причините, които водят до чести деформации на малките пръсти, увеличавайки напрежението. При липса на подходяща грижа, последствията от загубата на правилната структура на пръстите могат да се превърнат в особено болезнени пречки при ходене, движение, но и за по-широк спектър от дейности.

Защита на пръстите от натиск и триене

Ролката за защита на пръстите на краката с гел е създадена, за да предложи цялостна грижа и защита на претоварените пръсти на краката, като предотвратява натиска и триенето, предпазва от появата на мазоли, мазоли и наранявания, както и осигурява незабавно облекчение от болезнени състояния, които може да са създали. Неговата специална конструкция от полимерен гел осигурява стабилно и същевременно комфортно нанасяне, като в същото време дава меко усещане и непрекъсната защита на всяка стъпка. Обогатен е с медицински масла за цялостна грижа за увредената кожа на мястото на приложение.

  • Изключително издръжлив, еластичен и мек полимерен гел.
  • Защита от наранявания, мазоли и мазоли.
  • Стабилна кройка и гарантиран комфорт при ходене.

УМНИ АЛТЕРНАТИВИ

Практичност и защита на пръстите в ръката

Ролката за защита на пръстите може да бъде нарязана на две по-малки цилиндрични подложки за максимално покритие и защита на точката им на приложение. Може да се използва и върху пръстите.

  • Защита до размера на всеки пръст.
  • Нанесете върху всеки пръст на крака или ръката.

СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН

Пълно покритие на пръстите
Ролката за защита на пръстите е специално проектирана да бъде лесна за поставяне и да поддържа стабилно прилягане при всяка стъпка и дори може да се използва, когато носите обувки с отворени пръсти.

  • Специална дизайнерска архитектура за комфорт и стабилност.
  • Съвместим с всякакъв вид обувки.
  • Прост и лесен монтаж.

Ролка за защита на пръстите
Нуждите на пръстите на краката ни нарастват с всяка стъпка, която правим. Ето защо трябва да знаем как можем да ги предпазим от напрежение и триене, освобождавайки ги от ежедневния стрес. Гел ролерът за защита на пръстите е създаден от Podia, за да прегърне пръста и да създаде мек, но издръжлив защитен щит, който едновременно предлага облекчение и комфорт във всеки труден момент от деня.

Комфорт и стабилност - Приятелски строителен материал
Специалният полимерен гел, от който е изработен Finger Protection Roller, е хипоалергенен и щадящ кожата, с мека текстура и отлична еластичност. Обогатен с медицински масла, той едновременно облекчава и успокоява увредената кожа на мястото на приложение.

  • Стабилност и дискретност при позициониране.
  • Комфорт и цялостна защита по време на употреба.
  • Грижа за стресирана кожа.

Дълъг живот - Подложка за миене и многократна употреба
Ролката за защита на пръстите на краката Podia може да се пере и използва повторно, като запазва своите защитни и облекчаващи свойства до края на живота си.

  • Издръжлива конструкция.
  • Дълъг живот.
  • Лесна и проста поддръжка.

Материал за всяко състояние - Удобен за обичайните заболявания на пръстите
Podia Gel Roller е изработен от щадящи материали за чувствителните крака на хора, страдащи от захарен диабет, остеоартрит, ревматоиден артрит и деформативен артрит, като предотвратява ефектите и нараняванията от стреса на пръстите, който съпътства горните състояния.

Ефективна защита на пръстите
Podia създава специализирани предложения за цялостна защита на пръстите на краката, с целенасочено приложение към всяка индивидуална нужда. Gel Protection Roller съчетава дискретност и комфорт, като ефективно се справя с натиска и триенето, упражнявано върху пръстите на краката, предотвратявайки удара и облекчавайки последствията.

СТАТИСТИЧЕСКИ ДАННИ

5,2-8,2% от негъбичните заболявания на краката включват мазоли и калуси.

Незабавно освобождаване на пръстите от натиск и триене
Ежедневната грижа за краката ни играе важна роля за тяхното здраве, но също така и за превенцията и лечението на онези състояния, които могат да ги натоварят. Ето защо се уверяваме, че краката ни винаги са чисти и сухи, преди да използваме какъвто и да е продукт, като обръщаме повече внимание на областта между пръстите.

Инструкции за употреба

  1. Поставяме защитната ролка върху пръста, където локализираме проблема с натиска и триенето, като се уверяваме, че пасва добре и здраво.
  2. Продължаваме, като обуваме чорапите си, докато, ако е необходимо, коригираме отново позицията на защитната подложка, за да осигурим идеално прилягане на пръста.
  3. При редовни интервали на употреба ние се грижим за почистването и поддръжката на цилиндъра за защита на пръстите. Измиваме с хладка вода и неутрален сапун и след като изсъхне естествено, на стайна температура, можем да го използваме отново.

Професионален съвет: Поръсете с талк преди нанасяне, за удобно прилягане!

Противопоказания и специални указания
Ролката за защита на пръстите не трябва да се поставя върху отворена рана.
В случай, че проблемът продължава, винаги е необходимо мнение и съвет от лекар специалист.
Пазете от деца и домашни любимци.

Моля, имайте предвид, че информацията, предоставена на този уебсайт, по никакъв начин не замества медицински съвети и лечение. Ако имате или подозирате, че имате здравословен проблем, трябва да потърсите медицински съвет и да следвате САМО медицинските инструкции. Винаги внимателно четете инструкциите за употреба и предпазните мерки, посочени в листовките на нашите продукти.

Основни съставки

Полимерен гел

Полимерният гел, от който е изработен Finger Protection Roller на Podia, е хипоалергенен и има меко усещане, за да осигури максимален комфорт, като в същото време има максимална здравина, стабилност и гъвкавост, необходими дори и в най-взискателните ежедневни условия. на краката ни.

Масла с медицинско качество

Гелът на ролката за защита на пръстите е обогатен с медицински минерални масла, които постепенно се освобождават по време на употреба, през целия живот на подложката, за целенасочено облекчаване на болката и защита на кожата.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук