Power Health Doctor Power Bronchorant Syrup 150ml

Power Health Doctor Power Bronchorant Syrup 150ml

Сироп за суха и продуктивна кашлица с успокояващи свойства

код на продукта: 056585
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  35,11лв. (17,96€)

Power Health Doctor Power Bronchorant Сироп Сироп за лечение на суха и продуктивна кашлица с успокояващи свойства 150 мл Доктор Пауър Бронхорант Сироп е медицински технологичен продукт със силни балсамови свойства, предназначен да облекчава кашлиц...  още

21,02лв. (10,75€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200321014624

Power Health Doctor Power Bronchorant Сироп Сироп за лечение на суха и продуктивна кашлица с успокояващи свойства 150 мл

Доктор Пауър Бронхорант Сироп е медицински технологичен продукт със силни балсамови свойства, предназначен да облекчава кашлицата. При продуктивна кашлица хидратира лигавицата на дихателните пътища, като насърчава отделянето на слуз. При суха кашлица действа успокояващо на раздразнението. Неговият мукоадхезивен състав, благодарение на високото съдържание на полизахариди и мед, прилепва към раздразнената устна лигавица, действайки като защитна бариера, предпазвайки я от външни фактори и подпомагайки заздравяването на микронараняванията.

Подходящ е за възрастни и деца над 1 година.

Използвайте дозиращата капачка, включена в опаковката, за да получите точно препоръчителната доза. Измивайте капачката и затваряйте бутилката плътно след всяка употреба.

  • Деца от 1 до 3 години: 2,5 мл
  • Деца от 3 до 6 години: 5 мл
  • Деца от 6 до 12 години: 7,5 мл
  • Възрастни: 10 мл

Приемайте 2 пъти на ден или според указанията на лекаря, до 4 пъти максималната доза на ден.

Продуктът може да се използва по всяко време на деня. Последната доза за деня се препоръчва преди лягане. Препоръчително е да избягвате да ядете или пиете най-малко 30 минути след употреба. Продължителността на лечението зависи от подобряването на симптомите. За по-нататъшно засилване на действието на продукта е позволено да се прилага продължително време. Максимална продължителност на лечението: 30 дни. Разклатете добре преди употреба. След отваряне консумирайте продукта до 3 месеца.

Без
Глутен, лактоза.

Дръж далеч от деца. Не използвайте продукта след изтичане на срока на годност или когато е отворен за първи път, повреден или ненарушен. Не изхвърляйте контейнера в околната среда след употреба.

Противопоказания

Не използвайте продукта в случай на известна свръхчувствителност или несъвместимост с един или повече от компонентите на формулата. Не са провеждани проучвания по време на бременност и кърмене, така че преди да приемете продукта, посъветвайте се с Вашия лекар.

Доктор Пауър Бронхорант Сироп е известен медицински технологичен продукт. Неговата ефикасност и безопасност са оценени в съответствие с Европейската директива за медицински изделия (93/42/EEC).

 

Мед от диви цветя, мед от евкалипт, сухи екстракти от исландски лишей и пентаневрус, богати на полизахариди, евкалипт и прополис, дейонизирана вода, фруктоза, сорбитол, ябълчена киселина, ксантанова гума, карбоксиметилцелулоза, аромат, стевиол гликозиди, калиев сорбат.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук