Quest TumBiotix Gold 30caps

Quest TumBiotix Gold 30caps

Хранителна добавка за добро функциониране на червата

код на продукта: 042394
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  63,44лв. (32,45€)

Quest TumBiotix Gold хранителна добавка за правилно функциониране на червата с пробиотици и босвелия 30 капсули TumBiotixTM Gold съдържа активна комбинация от Casperome® и три пробиотични млечнокисели бактерии, L. plantarum, L. acidophilus & L. rh...  още

50,75лв. (25,96€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205965107169
ТЕГЛО: 48gr

Quest TumBiotix Gold хранителна добавка за правилно функциониране на червата с пробиотици и босвелия 30 капсули

TumBiotixTM Gold съдържа активна комбинация от Casperome® и три пробиотични млечнокисели бактерии, L. plantarum, L. acidophilus & L. rhamnosus, които подпомагат правилното функциониране на червата. Това е целенасочена композиция от пробиотици и растителни екстракти, предназначени да осигурят симптоматично облекчение на тези, които страдат от синдром на раздразненото черво или възпалително заболяване на червата. Както синдромът на раздразнените черва, така и възпалителните заболявания на червата са свързани с дисбаланс в чревната микрофлора. Пробиотиците предлагат симптоматично облекчаване на коремна болка, подуване на корема, метеоризъм и нередовни навици на червата като периодична диария или запек. Casperome® е клинично изследвана формула на босвелия серата на базата на лецитин. Проучванията върху Boswellia показват, че нейните тритерпеноидни киселини помагат за намаляване на възпалението в червата и подобряване на симптомите на заболяване на червата.

Високо съдържание на стабилни жизнеспособни пробиотици в капсулата.

В DR капсули, които освобождават активни пробиотици директно в червата за сигурен резултат.

Не съдържа: хидрогенирани мазнини, животински съставки, изкуствени консерванти, оцветители и овкусители, добавена захар, лактоза, сол, мая, пшеница или глутен.

Подходящо за вегетарианци и вегани.

TumBiotixTM Gold е хранителна добавка и не е заместител на балансираната диета. Не. EOF: 127908 / 02-12-2020.

DRcapsTM: TumBiotixTM използва капсули DRcapsTM, които са предназначени да забавят освобождаването на активните съставки, така че пробиотичните бактерии да не се унищожават в киселата среда на стомаха, а да се освобождават директно в червата.

Една капсула осигурява:

Каспером® 250 мг

дава 87,5 mg boswellia serrata

(Формулиран в 3-ацетил-11-кето-бета босвелинова киселина)

Lactobacillus култура 23,34 mg

добиви 2 милиарда (2 x 109): L.acidophilus, L.plantarum, L. rhamnosus

Една до две капсули на ден с или след хранене с вода.

Да се съхранява на сухо и хладно място, при температура под 25oC. Дръжте далеч от деца.

Може да съдържа следи от соя.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или лечение на човешка болест. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца. Номерът на нотификацията до ОИО не представлява разрешение за търговия от ОИО.

Maltodextrin, casperome® (boswellia serrata extract, lecithinm microcrystalline cellulose, silicon dioxide), capsule shell (hydroxypropylmethylcellulose, gellan gum). Lactobacilli cultures (L.acidophilus, L.plantarum, L.rhamnosus), magnesium stearate, ascorbic acid (with hydroxypropylmethylcellulose).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук