Realy PROMO PACK Novel Coronovirus (SARS-Cov-2) Antigen Rapid Self Test, 5 tests

Realy PROMO PACK Novel Coronovirus (SARS-Cov-2) Antigen Rapid Self Test, 5 tests

Устройство за бързо тестване на антиген (проба от слюнка), включено и палка в опаковката

код на продукта: 043092
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  39,37лв. (20,14€)

Реално нов пакет с предложения за коронавирус (SARS-Cov-2) Бърз самотест за антиген, 5 теста Бърз тест за качествено откриване на антигени на новия Коронавирус с орално-фарингеална намазка.
Касетата за бърз тест за откриване на нов коронави...  
още

37,30лв. (19,08€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0009204875862
Вижте също продукти в тази категория:
Covid Self-Test

Реално нов пакет с предложения за коронавирус (SARS-Cov-2) Бърз самотест за антиген, 5 теста

Бърз тест за качествено откриване на антигени на новия Коронавирус с орално-фарингеална намазка.
Касетата за бърз тест за откриване на нов коронавирусен антиген (SARS-Cov-2) е ин витро диагностичен тест за качествено откриване на нов коронавирусен антиген в орално-фарингеална намазка, използвайки метода за бърза имунохроматография. Откриването се основава на моноклонални антитела, специфични за новите антигени на коронавирус.
Предоставя информация на клиницистите за правилно предписване на лекарства.

Новият патрон за бърз тест за откриване на антиген на коронавирус (SARS-Cov-2) е имунохроматографска тестова мембрана, която използва високочувствителни моноклонални антитела към новия коронавирус. Тестовата апаратура се състои от следните три части: Съд за пробата, Съд за реагент и Реакционна мембрана. Цялата лента се поставя вътре в пластмасово устройство. Реактивната мембрана съдържа колоидно злато, конюгирано с моноклонални антитела на новия коронавирус. Реакционната мембрана съдържа вторични антитела срещу новия коронавирус и поликлонални антитела срещу миши глобин, които са имобилизирани върху мембраната. Когато пробата се постави в ямката за пробата, изсушените конюгати в ямката за реагенти се разтварят и се движат с пробата. Ако в пробата присъства нов коронавирус, комплекс, образуван между конюгирането на коронавируса и антителата на вируса, ще се свърже със специфичното моноклонално антитяло на новия коронавирус, което е покрито в регион Т. Независимо дали пробата съдържа вируса, или не, разтворът продължава да се движи, за да се срещне с друг реагент (антитяло срещу миши IgG), който свързва останалите конюгати, създавайки червена линия в регион С.

Материалите, предоставени в опаковката

Тестово устройство

Ръководство с инструкции

Тръбен калъф

капкомер

Дюза

Чаша за събиране на слюнка / чанта

Изпускателен буфер

Изпускателната тръба

Найлонов плик

Стерилен тампон за вземане на проби от слюнка (тампон)

Оставете тестовата апаратура, пробата и отработения буфер да достигнат стайна температура. Не слагайте нищо в устата си, включително храна, поне 10 минути преди да вземете пероралната си проба.

Изплюйте достатъчно слюнка в контейнера за събиране на слюнка.

Вземете изходяща тръба и бутилка с изходен буфер, свалете капачката от бутилката за изходен буфер, поставете целия изходен разтвор в изходната тръба.

Извадете достатъчно слюнка от контейнера с капкомер. Уверете се, че нивото на течността не надвишава точката на свързване между долната въздушна точка и пластмасовата пипета и прехвърлете цялата слюнка към изпускателната тръба.

Вземете дюзата и запечатайте изпускателната тръба. Разклатете епруветката вертикално за пет секунди.

Извадете тестовото устройство от запечатаната алуминиева опаковка. Поставете устройството върху чиста повърхност. Прехвърлете 3 капки от пробата в устройството. След 10-20 минути ще имате резултат.

Прочетете подробните инструкции в опаковката

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук