Roger & Gallet Bois d\' Orange Fragrant Wellbeing Water Perfume with Bitter Orange Essence 30ml

Roger & Gallet Bois d' Orange Fragrant Wellbeing Water Perfume with Bitter Orange Essence 30ml

Дамски аромат, обогатен с екстракт от горчив портокал

код на продукта: 047065
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  48,48лв. (24,80€)

Roger & Gallet Bois d 'Orange Ароматна вода за благополучие с есенция на горчив портокал за жени Аромат, обогатен с екстракт от горчив портокал 30ml Коктейл от сочни и свежи...  още

36,32лв. (18,58€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3701436907761
ТЕГЛО: 136gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Парфюми за Женaта, Парфюми за жени, Парфюми за жени

Roger & Gallet Bois d 'Orange Ароматна вода за благополучие с есенция на горчив портокал за жени Аромат, обогатен с екстракт от горчив портокал 30ml

Коктейл от сочни и свежи цитрусови плодове, който ни кара да се усмихваме, който е подсилен от дървесната чувственост на пачулито.

Сочно портокал, който излъчва сок като експлозия от витамини, слънчевата свежест на листа и плодове, релефния и жизнен аромат на дърво. Посветен на любимите си цитрусови плодове, майсторът на парфюмерията Доминик Ропион създаде аромат, който съчетава всички измерения на горчив портокал, от корените до върха, неговите клони, листа и плодове. Обогатен с натурално етерично масло от горчив портокал и неговите тонизиращи свойства, Bois d'Orange е аромат, който дава усмивка на лицето ви. Сърцевината на плода е сочно, щедро на витамини и се откроява с горчивината на петитгрейн и дървесната чувственост на пачулито.

Натурален тоник

Вдъхновен от оригиналната композиция на одеколон, Bois d'Orange Eau Parfumee Bienfaissante е обогатен с натурален екстракт от горчив портокал и стимулира тялото и ума.

КОЛЕКЦИЯТА
Освежаващ бриз, успокояваща инфузия, сенчеста дрямка, еуфорична напитка или обогатена с витамини глътка: колекцията Roger & Gallet Fragrant Wellbeing Water ни кани да изпитаме аромата по различен начин. Обогатен с натурални растителни екстракти, които се разграждат от главните парфюмеристи, всяко творение има добродетели, които са естествено полезни за тялото и ума.

Напръскайте върху кожата или дрехите, както обикновено. За да подчертаете освежаващото му действие, напръскайте освежаващ облак пред себе си и го подминете.

Alcohol, Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Limonene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxicinnamate, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук