SempreViva Pomegranate Soap, Χειροποίητο Σαπούνι με Ρόδι 120gr

SempreViva Pomegranate Soap, Χειροποίητο Σαπούνι με Ρόδι 120gr

код на продукта: 023997
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  12,12лв. (6,20€)

SempreViva Pomegranate Soap, Χειροποίητο Σαπούνι με Ρόδι 120gr Το σπάνιο λουλούδι SempreViva (πάντα ζωντανό), φύεται στο νησί Κύθηρα και οφείλει το όνομά του στο γεγονός ότι δεν μαραίνεται ποτέ, καθώς η όψη του μένει αναλλοίωτη και μετά το κόψιμό ...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200102683537
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

SempreViva Pomegranate Soap, Χειροποίητο Σαπούνι με Ρόδι 120gr

Το σπάνιο λουλούδι SempreViva (πάντα ζωντανό), φύεται στο νησί Κύθηρα και οφείλει το όνομά του στο γεγονός ότι δεν μαραίνεται ποτέ, καθώς η όψη του μένει αναλλοίωτη και μετά το κόψιμό του.

Είναι ίσως, το πιο ισχυρό, Ελληνικό, «άφθαρτο» σύμβολο της φύσης ενάντια στην φθορά του χρόνου.

Αποτελεί ένα σύμβολο που αναδεικνύει την δύναμη της ομορφιάς που αντιστέκεται και κερδίζει την μάχη με το χρόνο και τα σημάδια του.

SempreViva σημαίνει ομορφιά, αλλά και υγεία, που διατηρούνται για πάντα.

Το χειροποίητο σαπούνι σώματος Sempre Viva Ρόδι με βάση τη φυτική γλυκερίνη και τα μοναδικά φυσικά αρώματα της Ελλάδας, φτιάχνεται με αγάπη και σεβασμό προς τους καταναλωτές, χωρίς χημικά πρόσθετα.
Καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει το σμήγμα και συρρικνώνει τους διεσταλμένους πόρους, χωρίς να διαταράσσει την ισορροπία του pH.
Οι ευεργετικές και καταπραϋντικές ιδιότητες του ελαιόλαδου σε συνδυασμό με τις ιδιότητες του εκάστοτε βοτάνου- συστατικού που περιέχει το σαπούνι, προσφέρουν μια απαλή αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο σώμα.

Περιποιηθείτε το σώμα σας με αυτό το ελαφρύ, αρωματικό σαπούνι. Αφεθείτε στα μοναδικά συστατικά της SempreViva, τα οποία φροντίζουν να ενυδατώνουν, προστατεύουν και θρέφουν το δέρμα σας.

Aqua (Water), Glycerine, Sodium Oleate, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Myristate, Sodium Palmate, Sodium Kernelate, Parfum, Sodium Chloride, Stearic Acid, Pentasodium Pentenate, Tetrasodium Etidronate, Titanium Dioxide, -/+ CI 14700, CI 15985, CI 42090, CI 19140, CI 172200.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук