SempreViva Shower Bath Olive, Αφρόλουτρο Ελιά 400ml

SempreViva Shower Bath Olive, Αφρόλουτρο Ελιά 400ml

код на продукта: 024022
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  18,16лв. (9,29€)

SempreViva Shower Bath Olive, Αφρόλουτρο Ελιά 400ml Το σπάνιο λουλούδι SempreViva (πάντα ζωντανό), φύεται στο νησί Κύθηρα και οφείλει το όνομά του στο γεγονός ότι δεν μαραίνεται ποτέ, καθώς η όψη του μένει αναλλοίωτη και μετά το κόψιμό του. Είν...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200102683452
ТЕГЛО: 400gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

SempreViva Shower Bath Olive, Αφρόλουτρο Ελιά 400ml

Το σπάνιο λουλούδι SempreViva (πάντα ζωντανό), φύεται στο νησί Κύθηρα και οφείλει το όνομά του στο γεγονός ότι δεν μαραίνεται ποτέ, καθώς η όψη του μένει αναλλοίωτη και μετά το κόψιμό του.

Είναι ίσως, το πιο ισχυρό, Ελληνικό, «άφθαρτο» σύμβολο της φύσης ενάντια στην φθορά του χρόνου.

Αποτελεί ένα σύμβολο που αναδεικνύει την δύναμη της ομορφιάς που αντιστέκεται και κερδίζει την μάχη με το χρόνο και τα σημάδια του.

SempreViva σημαίνει ομορφιά, αλλά και υγεία, που διατηρούνται για πάντα.

Το ευεργετικό αφρόλουτρο της SempreViva δημιουργεί έναν κρεμώδη αφρό ο οποίος με την ενυδατική και παράλληλα καθαριστική δράση του θρέφει και προφυλάσσει το δέρμα από την ξηρότητα, απομακρύνοντας συγχρόνως τους καθημερινούς ρύπους, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο!
Είναι εύκολο στο ξέβγαλμα ενώ παράλληλα απελευθερώνει ένα εκλεπτυσμένο και χαλαρωτικό άρωμα.

Με άρωμα ελιά

Περιποιηθείτε το σώμα σας με αυτό το ελαφρύ, αρωματικό αφρόλουτρο. Αφεθείτε στα μοναδικά συστατικά της SempreViva, τα οποία φροντίζουν και ενυδατώνουν, προστατεύουν και θρέφουν το δέρμα σας. Αυτό το Αφρόλουτρο, χάρη στα συστατικά από Ελιά που περιέχει, βελτιώνει την ελστικότητα της επιδερμίδας και προλαμβάνει την ξηρότητα. Εφαρμόστε το σε νωπό δέρμα και στην συνέχεια ξεπλύνετε. Αφεθείτε στα ευεργετικά συστατικά της Ελιάς.

Aqua (water), Cocoamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium Cocoamphdiacetate, Polyquqrtenium 7 , Parfum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Panthenol, Phenoxyethanol, Capylyl Glycol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук