Προσφορά 1+1
Σετ Marcus Rohrer SCK² 120tabs (2x60tabs)

Σετ Marcus Rohrer SCK² 120tabs (2x60tabs)

Хранителна добавка със спирулина, комбу и кламатски водорасли, хлорела за енергия и детоксикация на тялото

код на продукта: 057969
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  46,49лв. (23,78€)

Комплект Marcus Rohrer SCK² Хранителна добавка със спирулина, комбу водорасли и балсамова трева, хлорела за енергия и детоксикация на организма 120 таблетки (2x60 таблетки) Marcus Rohrer SCK² е иновативна хранителна добавка, в която спирулина е ко...  още

23,24лв. (11,89€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0009409101457

Комплект Marcus Rohrer SCK² Хранителна добавка със спирулина, комбу водорасли и балсамова трева, хлорела за енергия и детоксикация на организма 120 таблетки (2x60 таблетки)

Marcus Rohrer SCK² е иновативна хранителна добавка, в която спирулина е комбинирана с водорасли Kombu, маточина и Xlorella. Синергията на тези водорасли има положителен ефект върху енергията и детоксикацията на тялото, засилва метаболизма, като същевременно има положителен ефект върху мозъчните функции като настроението*!

  • Спирулина: Благодарение на способността си да превръща огромни количества слънчева енергия в хранителни вещества, тя допринася за по-добро хранене, енергия и възстановяване на функциите на тялото
  • Комбу водорасло: това е водорасло, което се среща в студените морета на Северна Европа. Има силно антиоксидантно действие, засилва метаболизма и поради тази причина се използва в усилията за поддържане на телесното тегло.
  • Хлорела: Зелени микроводорасли, които подпомагат детоксикационните функции на организма, като същевременно допринасят за по-добрата борба с инфекциите. Благодарение на антиоксидантния си капацитет може да помогне в случаи на оксидативен стрес.
  • Balsamohorto: Съдържа висока концентрация на фитоцианин, който има положителен ефект върху мозъчната функция и особено върху настроението и психическото благополучие

Неслучайно инките и ацтеките са използвали спирулина преди хилядолетия, осъзнавайки нейните ценни свойства и помощта, която предлага на нашия организъм!

Спирулината Marcus Rohrer се съхранява в специално виолетово стъкло MIRON glass. Според изследвания този тип стъкло предлага максимална защита от видимата светлина, която не причинява дегенерация на активните съставки или загуба на биоенергия на храната. Всъщност спирулината на Marcus Rohrer може и наистина излъчва по-високи нива на биофотони, защото се съхранява във виолетово стъкло.

* Резултати от изследването. Те не представляват официално становище на EFSA/EMA/HMPC.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане преди хранене.


Дозировка

Възрастни: 2 таблетки дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Продуктът съдържа морски водорасли, богат източник на йод. Поради тази причина при нарушения на щитовидната жлеза се консултирайте с Вашия лекар преди да го приемете.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Познаване EOF: 20060/2-3-2021. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук