Sky Premium Life MSM & Glucosamine Хранителна добавка за укрепване на съвместната структура 60 таблетки

Sky Premium Life MSM & Glucosamine Хранителна добавка за укрепване на съвместната структура 60 таблетки

код на продукта: 036918
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  48,07лв. (24,59€)

Sky Premium Life MSM & Glucosamine Хранителна добавка за укрепване на съвместната структура 60 таблетки Sky Premium Life, комбиниране на внимателно подбраните΄ Двори, производство, основано на строги фармацевтични стандарти и протоколи GMP (Good M...  още

38,42лв. (19,65€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200408701409
Вижте също и продуктите в категориите:
За опорно-двигателния апарат, Витамини, подходящи за вегани

Sky Premium Life MSM & Glucosamine Хранителна добавка за укрепване на съвместната структура 60 таблетки

Sky Premium Life, комбиниране на внимателно подбраните΄ Двори, производство, основано на строги фармацевтични стандарти и протоколи GMP (Good Manufacturing Practices), както и научно обоснованият подбор на правилните хранителни вещества, в правилната комбинация и с правилното съдържание, създава висококачествени хранителни добавки, които поддържат нуждите на съвременния начин на живот.

Глюкозаминът е един от ключовите компоненти на ставния хрущял и е отговорен за мобилизирането на производството на вещества, които са необходими за правилното функциониране на ставите.

Глюкозаминът осигурява защита срещу вибрации, които натоварват ставите, като в същото време насърчава възстановяването на хрущяла и има лек аналгетичен ефект. Хранителната добавка MSM – Glucosamine на Sky Premium Life е комбинация с максимална мощност от глюкозамин хидрохлорид и органична сяра, която осигурява на тялото правилния строителен материал за пълно и ефективно поддържане и укрепване на структурата на ставите, хрущялите и сухожилията. Смята се също за полезен в случаите на остеоартрит и като цяло при дегенеративни състояния на ставите, при спортни травми, докато помага при възстановяването на тъканите в и около ставите.

Sky Premium Life MSM & Glucosamine допринася за здравето на ставите на човешкото тяло, които се натоварват ежедневно, чрез интензивни тренировки, от хронични възпалителни състояния или дори от неправилна стойка в офиса или по време на сън, осигурявайки необходимите данни за задоволяване на специализираните нужди на хората, които искат свобода на движение.

Sky Premium Life MSM & Glucosamine Sky Premium Life Приема се като хранителна добавка за възрастни, 1-3 таблетки дневно, за предпочитане по време на хранене. Предлага се в опаковка от 60 таблетки.

В таблетки, подходящи за вегани

Номер на известие на ОИО. 67110 / 26.06.20

2-6 таблетки в деня след хранене или според указанията на медицински специалист. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Съдържа:

Съдържание на доза:

1 таблет

PPA *

Глюкозамин (като глюкозамин хидрохлорид)

104mg

**

MSM (Methyl Sulfonyl Methane)

83.5mg

**

Хондроитин сулфат

83.5mg

**

Биоклетка тип II колаген

83.5mg

**

* PPA: Референтно количество погълнато

** PPA: Не е посочено

Друга информация

  • Не съдържа: глутен, лактоза, глюкоза, сол

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук