Solene  Αντηλιακό Λάδι Μαυρίσματος και Προστασίας Spf20 150ml + Δώρο After Sun  150ml

Solene Αντηλιακό Λάδι Μαυρίσματος και Προστασίας Spf20 150ml + Δώρο After Sun 150ml

код на продукта: 006415
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  29,36лв. (15,02€)

Αντηλιακό λάδι μαυρίσματος και προστασίας για σκουρόχρωμες και ανθεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες. Με golden oils complex για βαθύ μαύρισμα και περιποίηση της επιδερμίδας.  Δώρο After Sun Face&Body Cream - 150ml Ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματ...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Αντηλιακό λάδι μαυρίσματος και προστασίας για σκουρόχρωμες και ανθεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες. Με golden oils complex για βαθύ μαύρισμα και περιποίηση της επιδερμίδας.

Δώρο After Sun Face&Body Cream - 150ml

Ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος για μετά τον ήλιο. Με πολύ δροσερή, μη λιπαρή υφή, για εύκολη εφαρμογή και γρήγορη απορρόφηση.
H νέα σειρά αντηλιακής προστασίας Solène, αποκλειστικά για το φαρμακείο, αποτελεί μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, που προορίζονται για το πρόσωπο, το σώμα και την προστασία της παιδικής επιδερμίδας.
Η μοναδική σύνθεση της σειράς έχει αναπτυχθεί πάνω στη βάση ενός καινοτόμου φυτικού συμπλέγματος 4 καροτενοειδών φυτικών εκχυλισμάτων, θρεπτικά συστατικά γνωστά για την ευεργετική αντιοξειδωτική και φωτο- προστατευτική τους δράση στην επιδερμίδα.
Το C4-carrotenoids complex αποτελείται από καρότο, τομάτα, cranberry και λάδι buriti, το οποίο σύμφωνα με εργαστηριακές μελέτες, δρα σε 4 επίπεδα προστασίας της επιδερμίδας κατά της UV ακτινοβολίας:
1. Προστατεύει το DNA της επιδερμίδας αποτρέποντας την αλλοίωση των λιπιδίων της κυτταρικής μεμβράνης.
2. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες παρατείνοντας τη βιωσιμότητα των κυττάρων και ενισχύοντας τον αμυντικό μηχανισμό του δέρματος.
3. Προστατεύει από τη φωτογήρανση διατηρώντας τη νεανικότητα της επιδερμίδας.
4. Διατηρεί τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, προστατεύοντάς την από τους ερεθισμούς.
Συγκεκριμένα:
- Περιέχουν το προηγμένο σύστημα προστασίας UV Balance, με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος UVA/UVB, που προφυλάσσει την επιδερμίδα από τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση.
- Περιέχουν φυσικά συστατικά, φιλικά προς το δέρμα και το περιβάλλον.
- Δεν περιέχουν parabens, σιλικόνη, προπυλενογλυκόλη, παραφινέλαιο και εθανολαμίνες. - Όλες οι φόρμουλες είναι 100% σύμφωνες με τις συστάσεις της Ε.Ε.
- Διατίθενται σε πρωτοποριακές airless συσκευασίες διασφαλίζοντας την άριστη συντήρηση του περιεχομένου, εφόσον δεν εισέρχεται αέρας

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук