Solgar L-Arginine 1000mg 90tabs

Solgar L-Arginine 1000mg 90tabs

Хранителна добавка с аргинин за производство на мускулна енергия

код на продукта: 053698
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  93,74лв. (47,95€)

Solgar L-аргинин 1000 mg хранителна добавка с аргинин за производство на мускулна енергия 90 таблетки Аргининът е основна аминокиселина за тялото, която се използва в производството на енергия в мускулите и в техния растеж и възстановяване. Аргини...  още

80,53лв. (41,19€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0033984001503

Solgar L-аргинин 1000 mg хранителна добавка с аргинин за производство на мускулна енергия 90 таблетки

Аргининът е основна аминокиселина за тялото, която се използва в производството на енергия в мускулите и в техния растеж и възстановяване. Аргининът е прекурсор на азотния оксид. Азотният оксид е елемент, произвеждан от ендотелните клетки на кръвоносните съдове и допринася за отпускането на гладките мускулни влакна, като по този начин насърчава гладкото кръвообращение.

L-аргининът на Solgar е естествена хранителна добавка с високо съдържание на аргинин, която увеличава синтеза на колаген и ускорява времето за възстановяване на тъканите след операции и наранявания. Освен това допринася за защитата на имунната система.

В допълнение, L-аргининът може да помогне за увеличаване на количеството и подвижността на сперматозоидите, да насърчи гладкото кръвообращение и да има благоприятен ефект върху мъжката ерекция. Предлага естествено стимулиране на сексуалното желание и ефективност. Аргининът също помага за превръщането на амоняка в урея и предпазва черния дроб.

Също така способността на аргинина да увеличава синтеза на колаген го прави идеален за по-бързо заздравяване на рани и възстановяване на мускулите, като в същото време допринася за растежа и укрепването им. И накрая, аргининът помага за елиминирането на страничните продукти от метаболизма, като по този начин допринася за защитата на черния дроб и детоксикацията на човешкото тяло.

Подходящо за вегани.

L-аргинин на Solgar:
• Увеличава количеството и подвижността на спермата
• Предлага естествена стимулация на сексуалната активност
• Ускорява времето за възстановяване на тъканите
• Допринася за защитата на имунната система

L-аргининът на Solgar се предлага под формата на таблетки (1000 mg) и се приема като специална диетична храна за възрастни по 1-3 таблетки дневно, за предпочитане между храненията с вода или сок.

Хранителните добавки не са заместител на балансираното хранене.

Ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате медицинско състояние или приемате антикоагуланти, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба.

L-Arginine 1000mg tabs
EOF Уведомление №: 20530/18.3.2011 г

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук