This is for Beef Salt Free Cooking Mix, Билкова смес за говеждо рецепти25gr

This is for Beef Salt Free Cooking Mix, Билкова смес за говеждо рецепти25gr

код на продукта: 019946
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  8,35лв. (4,27€)

This is for Beef Salt Free Cooking Mix, Билкова смес за рецепти с говеждо месо 25гр Смесени розмарин и гръцка мащерка, предлагайте един специален и пълен с аромати във вашите рецепти за говеждо месо. Кои сме ние Ние сме общност от производит...  още

8,35лв. (4,26€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200250860149
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

This is for Beef Salt Free Cooking Mix, Билкова смес за рецепти с говеждо месо 25гр

Смесени розмарин и гръцка мащерка, предлагайте един специален и пълен с аромати във вашите рецепти за говеждо месо.

Кои сме ние

Ние сме общност от производители на органични аромати & На лечебни растения от Лакония. Група съвременни хора, които са били вдъхновени от особеностите на лаконската природа и са я поставили за цел, прераждането на отглеждането на гръцки билки в стандартни органични полета в Лакония.

Какво носим

Ние носим Билки. Предимствата, предлагани от района на Лакония-несъществуваща индустриализация, девствени райони, идеален климат, който се променя от псевдо-алпийски в планините на региона до топло-средиземноморски на брега, голямото разнообразие от местни ароматни и лечебни растения, комбинирани с интегрирано управление от нашия екип, от полето и отглеждането до крайната им обработка, гарантира производството на висококачествени продукти.

Защо да избираме нашите билки

Чисто

Неговите растения Laconian Herb Society цъфтят в безплодни полета в продължение на десетилетия. Всички те са отдалечени и отрязани от конвенционалните култури, докато някои от тях принадлежат към зони, защитени от мрежата Natura 2000. Тяхната почва е чиста и плодородна и разбира се всички наши култури са органични.

Ръчно изработен

Ние се борим ежедневно за качеството на нашите растения. Всяко наше растение, което сме виждали как расте, се образова с течение на времето, идва в ръцете ни, свободно от всичко химическо и чуждо, обработено с най -естествените и неинвазивни методи, отглеждано без усилие и следователно с ограничен обем - това е нашата гордост .

Истински

Искаме да пътувате в нейния свят Laconian Herb Society. Ето защо във всеки от нашите пакети ще намерите информация за това къде се отглежда и кога е събрано съдържанието му. Той е ваш, както и нашият и ви каним да посетите мястото, където се ражда магията.

Разпределете сместа върху пилето преди готвене, създайте маринати и оставете ароматите да преобладават или да се добавят
директно в тенджерата и сервирайте готвени ястия, които се топят в устата ви.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук