Vitabiotics Osteocare Chewable 30tabs

Vitabiotics Osteocare Chewable 30tabs

Хранителна добавка Таблетки за дъвчене против калциев дефицит и остеопороза

код на продукта: 008102
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  30,44лв. (15,57€)

Vitabiotics Osteocare Хранителна добавка за дъвчене, Комбинация от калций, магнезий, витамин D и микроелементи 30 таблетки Усъвършенстваната формула на Osteocare® е идеална за хора, които имат затруднения с преглъщането на таблетки. Таблетка за дъ...  още

24,98лв. (12,78€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5021265220403

Vitabiotics Osteocare Хранителна добавка за дъвчене, Комбинация от калций, магнезий, витамин D и микроелементи 30 таблетки

Усъвършенстваната формула на Osteocare® е идеална за хора, които имат затруднения с преглъщането на таблетки. Таблетка за дъвчене със специален вкус на портокал и мента, с калций, магнезий, витамин D и цинк, който помага за поддържане здравето на костната система. Осигуряването на адекватен прием на калций е особено важно за мъже и жени на възраст над 50 години, по време на бременност и кърмене, както и по време и след менопаузата. Таблетките за дъвчене Osteocare® осигуряват необходимата доза калций и витамин D, които също са необходими за нормалното развитие на костите при децата.

Балансиран състав с магнезий

Osteocare® таблетки за дъвчене, естествен източник на калций, са балансирана формула, обогатена с жизненоважния магнезий, който също допринася за нормалното функциониране на нервната и мускулната система.

  • Продуктът не е тестван върху животни.
  • Подходящ за вегетарианци.

Възрастни: 2 дъвчащи таблетки на ден.

Деца (4-12 ГОДИНИ): 1 таблетка за дъвчене на ден.

Тези таблетки за дъвчене не са предназначени за поглъщане цели. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не се препоръчва за деца под 4 години. Таблетки калций за дъвчене със синергично действие, стомашно-устойчиви, плюс допълнителни хранителни вещества. Продуктът Osteocare® може да се прилага толкова дълго, колкото е необходимо.

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да замества разнообразното, балансирано хранене и здравословния начин на живот. Както и при другите хранителни добавки, потърсете медицински съвет преди употреба, ако сте под лекарско наблюдение, страдате от епилепсия, хранителни алергии или сте алергични към някоя от съставките.

Съхранявайте го на недостъпно за деца място. Да се съхранява на сухо място, далеч от светлина и топлина, при температура под 25°С, в оригиналната опаковка. Да се консумира за предпочитане преди изтичане на срока, посочен на опаковката.

Състав/2 таблетки: Хранителни съставки Калциев карбонат (носител: малтодекстрин) 800 mg (100% DV), Магнезиев хидроксид (носител: прежелатинизирано нишесте) 300 mg (80% DV), Цинков оксид (носител: моно и диглицериди) 10 mg (100% от DTA), меден сулфат 1 mg (100% от DTA), манганов сулфат 0,5 mg (25% от DTA), натриев селенит 50 μg (91% от DTA), витамин D3 (холекалциферол [носител: акация, захароза, царевично нишесте, триглицериди среда верига, антиоксидант: DL-α токоферол]) (400 IU) 10μg (200% от DTA). Натриев борат 0,6 mg. Помощни вещества декстроза монохидрат (сулфит), захароза (носител: малтодекстрин), сукралоза (подсладител), аромат на портокал на прах, натурален аромат на портокал [носител: малтодекстрин, антиоксидант: D-α токоферол ацетат (от соя), аромат, натриев октенил-сукцинат] Натурален ментов аромат [носител: малтодекстрин, акациева гума]) таблетиращи агенти (стеаринова киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат).

RDA=Хранителна референтна стойност.

Съдържа соя и сулфити. Може да съдържа следи от ядки.

Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, лактоза, мая.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук