Weleda Age Revitalising Concentrate 30ml

Weleda Age Revitalising Concentrate 30ml

Серум за лице за стягане и възстановяване с Night Flower

код на продукта: 041483
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  94,84лв. (48,51€)

Weleda Age Revitalising Concentrate Серум за лице за стягане & Реконструкция с Night Flower 30ml Изключително ефективно стягащо лечение за подмладяване на зряла кожа С течение на времето кожата ни показва признаци на стареене и губи своята елас...  още

73,98лв. (37,84€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4001638502481
ТЕГЛО: 103gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Стягащ Серум, Анти-Age Серум, козметика, Грижа за лицето

Weleda Age Revitalising Concentrate Серум за лице за стягане & Реконструкция с Night Flower 30ml

Изключително ефективно стягащо лечение за подмладяване на зряла кожа

С течение на времето кожата ни показва признаци на стареене и губи своята еластичност. Серумът от вечерна иглика в идеалния случай покрива повишените нужди на кожата ви за стягане и подмладяване. The рафинирана смес от съставки като екстракт centella asiatica и алое вера предлагат на кожата ви трайна хидратация, подобрявайки нейната еластичност и стегнатост.

Иглика е родом от Северна Америка и е била използвана от коренните американски народи като средство за храна и като лечебно растение.

През целия ни живот кожата ни се грижи за нас. Докато узреем, е наш ред да се погрижим за ценната си кожа. Серумът от вечерна иглика предлага на кожата ни лечението, което заслужава. Съдържа ценно масло и екстракт от вечерна иглика centella asiatica които стимулират процеса на обновяване на кожата и подобряват нейната реконструкция, като същевременно активират обновяването на клетките. Използвайте серума ежедневно в комбинация с продукти за грижа за Night Flower ден и нощ.

Ползи

Активира обновяването на клетките, подобрява еластичността и защитата на кожата. Помага за стимулиране на естествената защита на кожата. Бръчките намаляват, кожата изглежда по -стегната и гладка. Клинично сертифицирана активност и приятелско отношение към кожата.

Без

  • синтетични консерванти
  • парфюми
  • Оцветяващи вещества
  • суровини на базата на минерално масло

Основни съставки:

  • Масло от вечерна иглика

Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil

Маслото от вечерна иглика е леко масло, богато на линолова и γ-линолова киселина, поради което е изключително нежно и успокояващо кожата. Лесно се абсорбира от естествения липиден слой на кожата, подобрява бариерната й функция и я предпазва от вода. Той е чудесен за чувствителна и суха кожа.

  • Сок от алое

Aloe Barbadensis Leaf Juice

Алое вера съдържа монозахариди и полизахариди, както и витамини и протеини в тъканите на листата си, които са отговорни за съхранение на вода. Гелът от алое вера образува хладен и защитен лигавичен слой върху кожата, който осигурява и съхранява влагата. Използва се в продукти за грижа за кожата с несъвършенства, чувствителна и суха кожа.

Нанесете малко количество върху чиста кожа на лицето, шията и деколтето и нежно масажирайте. Следвайте нощни продукти за грижа за цветя за деня и нощта.

Water (Aqua), Alcohol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Plukenetia Volubilis Seed Oil*, Centella Asiatica Flower/Leaf/Stem Extract, Althaea Officinalis Root Extract*, Carrageenan, Xanthan Gum, Citric Acid, Arginine, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Benzyl Benzoate**, Benzyl Salicylate**, Geraniol**, Citral**, Farnesol**
* From certified organic farming.
** From natural essential oils.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук