A-Derma Primalba Cleansing 2in1 Body & Hair Gel 200ml 

A-Derma Primalba Cleansing 2in1 Body & Hair Gel 200ml 

2 в 1 почистващ гел, който се грижи за крехката кожа и нежно почиства тялото и косата на бебето

код на продукта: 056739
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  13,33лв. (6,82€)

A-Derma Primalba Почистващ 2 в 1 Почистващ гел за тяло и коса 2 в 1 Уважава крехката кожа и нежно почиства тялото и косата на бебето 200 ml Разработен от дерматологичната лабора...  още

13,33лв. (6,82€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3282770150483
ТЕГЛО: 215gr
Вижте също продукти в тази категория:
Душ гел за бебета

A-Derma Primalba Почистващ 2 в 1 Почистващ гел за тяло и коса 2 в 1 Уважава крехката кожа и нежно почиства тялото и косата на бебето 200 ml

Разработен от дерматологичната лаборатория на A-DERMA, която произвежда билкова дермокозметика, почистващият гел 2 в 1 е неагресивен продукт, който нежно почиства бебешкото тяло и крехката коса.

Неговата почистваща основа е ефективна при премахване на замърсяванията, като същевременно уважава чувствителната кожа на вашето бебе.

Бебешки почистващ гел с успокояващ екстракт от кълнове от млад овес Rhealba и pH, е пригоден да не щипе очите. Основен за ежедневно къпане, той се трансформира в ефирна пяна, която лесно се отмива. Състои се от 87% натурални съставки с биоразградим състав и приятен аромат.

Само с една сигурна стъпка придава на косата еластичност, а на кожата хидратация и мекота след къпане. Основната съставка на Rhealba Oats идва от органично отглеждане.

Подходящо за вегани

Нанесете върху мокра кожа и коса, разпенете и изплакнете обилно.

Не щипе очите.

WATER (AQUA). GLYCERIN. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. ZINC COCETH SULFATE. COCO-GLUCOSIDE. SODIUM COCOAMPHOACETATE. POLYSORBATE 20. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). CITRIC ACID. DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL OLEATE. HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE. LAURETH-3. MALEIC ACID. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL.

87% естествени съставки.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук