AgPharm Caviar 24 Hours Cream 50ml

AgPharm Caviar 24 Hours Cream 50ml

Firming & Anti-Wrinkle Day Cream with Caviar

код на продукта: 044001
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  53,90лв. (27,57€)

AgPharm Caviar 24 часов крем стягащ и дневен крем против бръчки с хайвер 50мл Богата на крем състав с екстракт от хайвер и революционната съставка Рибоксил за 24 часа. Ribboxyl™ е описан като естественото енергийно „зарядно устройство“ на клетките...  още

37,71лв. (19,29€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200703500080
ТЕГЛО: 197gr

AgPharm Caviar 24 часов крем стягащ и дневен крем против бръчки с хайвер 50мл

Богата на крем състав с екстракт от хайвер и революционната съставка Рибоксил за 24 часа. Ribboxyl™ е описан като естественото енергийно „зарядно устройство“ на клетките.

Доброволците, участвали в проучванията, се съгласиха, че помага на кожата да изглежда по-гладка, по-малко матова и подмладена. Иновативната комбинация от Riboxyl™ с екстракт от хайвер, масло от макадамия, активната съставка Cromoist O-25, хиалуронова киселина, алое вера, пантенол и витаминен комплекс съставляват мощно оръжие за защита на кожата от , нехидратирана кожа и фини бръчици. изразяване.

Активни съставки:

  • Екстракт от хайвер, който е богат източник на протеини, аминокиселини, минерали и витамини и предлага хранене, хидратация и подмладяване.
  • Масло от макадемия, известно със своите действия срещу свободните радикали. Той е много богат на витамини (A, B1, B2, B3, C и E), минерали (желязо, магнезий) и протеини, като същевременно е идеален за заздравяване на белези, възстановяване на увредена кожа, тъй като преструктурира кожата и накрая помага при превенцията на преждевременно стареене на кожата, тъй като действа на клетъчно ниво.

Допълнителни витамини:

  • Алое вера, което подобрява циркулацията на кожата, особено около рани и ускорява процеса на заздравяване. Има противовъзпалителни свойства и помага в борбата с акнето.
  • Хиалуроновата киселина, която е известна с уникалната си способност да задържа водните молекули (свързва до 1000 пъти теглото си) и помага в допълнение към дълбоката хидратация, по-доброто свързване на колагеновите и еластиновите влакна на кожата. Освен това има способността да запълва повърхностни, но и дълбоки бръчки, да коригира белези и несъвършенства и да стяга контура на лицето.
  • Рибоза Рибоксил, която увеличава производството на стволови клетки и я прави идеална за подхранване и хидратиране на кожата.

Сутрин и вечер върху добре почистена кожа нанасяйте крема върху лицето и шията с нежни движения, докато се абсорбира напълно от кожата.

AQUA(WATER), GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, STEAROXY DIMETHICONE, STEARETH-2, C 12-15 ALKYL BENZOATE, STEARETH-21, HYDROGENATED POLYDECENE, STEARIC ACID, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, ETHYLHEXYL STEARATE, PHENOXYETHANOL, CETETH-10 PHOSPHATE, DICETYL PHOSPHATE, PANTHENOL, DIMETHICONE, SODIUM POLYACRYLATE, HYDROLYZED OATS, PROPYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 20, RIBOSE, CHLORPHENESIN, TRIDECETH-6, DISODIUM EDTA, PARFUM(FRAGRANCE), PEG-20 GLYCERYL LAURATE, BHT, ASCORBYL PALMITATE, ALLANTOIN, SODIUM HYDROXIDE, HEXYL CINNAMAL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SODIUM HUALURONATE, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, BUTYPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, TOCOPHEROL, LINOLEIC ACID, CITRONELLOL, RETINYL PALMITATE, EUGENOL, CAVIAR EXTRACT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, CAPRYLIC CAPRIC TRIGLYCERIDE

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук