Alcon Ao Sept Plus with HydraGlyde Moisture Matrix 360ml

Alcon Ao Sept Plus with HydraGlyde Moisture Matrix 360ml

Разтвор за почистване на контактни лещи

код на продукта: 047545
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  41,90лв. (21,43€)

Alcon Ao Sept Plus с HydraGlyde Moisture Matrix 360ml разтвор за почистване на контактни лещи AO SEPT Plus HydraGlyde® е разтвор на базата на пероксид, предназначен за дезинфекция на всички видове меки контактни лещи. Хидратиращ успокояващ флуид, ...  още

41,90лв. (21,43€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 300650363198
ТЕГЛО: 445gr
Вижте също продукти в тази категория:
Контактни лещи

Alcon Ao Sept Plus с HydraGlyde Moisture Matrix 360ml разтвор за почистване на контактни лещи

AO SEPT Plus HydraGlyde® е разтвор на базата на пероксид, предназначен за дезинфекция на всички видове меки контактни лещи. Хидратиращ успокояващ флуид, немазно овлажняващо мляко, възстановява и подхранва кожата с масло от ший и масло от кайсиеви ядки. Част от пакета на разтвора е специален калъф, който съдържа катализатора AODISC, който е необходим за ефективната работа на процеса на пречистване.

Предпазни мерки:

  • Никога не използвайте разтвора на пероксид директно върху очите си, тъй като може да причини сериозно нараняване.
  • Никога не използвайте плосък калъф за контактни лещи с разтвор на пероксид. Използвайте само специалната тава с неутрална тава за почистване на контактните лещи.
  • Никога не изваждайте лещите от специалния калъф за най-малко 6 часа преди да завършите процеса на неутрализация. Винаги изчаквайте, докато процесът на почистване приключи. В този момент мехурчетата, освободени по време на процеса на химическо чистене, вече няма да се виждат.
  • Винаги пълнете кутията с течност до маркираната линия. Ако поставите по-малко, лещите може да не се почистят правилно. Ако го напълните с повече, рискувате да разлеете ненеутрализиран пероксид.

Съдържа водороден пероксид 3%, фосфонова киселина (стабилизатор), натриев хлорид, фосфат (регулаторна система), полоксамер (повърхностно активно вещество) и влага HydraGlyde (EOBO-21 - полиоксиетилен - полиоксибутилен).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук