Allegrin Spray 15ml

Allegrin Spray 15ml

Назален деконгестант спрей за почти незабавно действие

код на продукта: 045639
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  19,35лв. (9,90€)

Алегрин назален деконгестант спрей за почти моментално действие 15мл Алегрин е спрей за нос, подходящ за възрастни и деца над 12 години, за профилактика и симптоматично лечение на алергичен ринит. помага: За предотвратяване на навлизането...  още

13,94лв. (7,13€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3664798052237
ТЕГЛО: 33gr
Вижте също и продуктите в категориите:
За уши и нос, Назална обструкция на пълнолетни

Алегрин назален деконгестант спрей за почти моментално действие 15мл

Алегрин е спрей за нос, подходящ за възрастни и деца над 12 години, за профилактика и симптоматично лечение на алергичен ринит.

помага:

  • За предотвратяване на навлизането на алергени
  • При възстановяване на увреждане на носната лигавица
  • При образуването на защитен филм

Когато се напръска върху носната лигавица, АЛЛЕГРИН образува леко осмотична, издръжлива, еластична и абсорбираща бариерна мембрана в носната лигавица. Мембраната действа като мигновена защитна бариера срещу алергени и замърсители от околната среда, като по този начин свежда до минимум контакта на носната повърхност с алергените. Положителното осмотично налягане на мембраната също привлича и улавя замърсителите, присъстващи в носната лигавица. Почистването на носната повърхност създава благоприятни условия за възстановяване на лигавицата и самозащита. Цялата носна лигавица помага да се предотврати навлизането на алергени в тялото. Комбинираното действие на тази абсорбираща механична бариерна мембрана за защита, почистване и минимизиране на излагането на алергени осигурява бързо облекчаване на симптомите.

АЛЛЕГРИН действа директно и механично върху носната повърхност, без да се абсорбира от тялото. Клиничните резултати показват значително намаляване на назалната конгестия и дразнене и нормализиране на назалната секреция за много кратко време.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА АЛЕГРИН

  • АЛЛЕГРИН действа директно и механично върху носната повърхност, без да се абсорбира от тялото. Не предизвиква сънливост.
  • Клиничните резултати показват значително намаляване на назалната конгестия и дразнене и нормализиране на назалната секреция за много кратко време.
  • Продуктът е предназначен само за локално приложение в носната кухина.

Поради състава на продукта, както и неговия механичен и локален начин на действие, взаимодействието със системно лечение не е възможно. За ефективност не прилагайте никакво друго локално лечение на носа 15 минути преди или след употреба на този продукт.

АЛЛЕГРИН може да се използва преди очакваната експозиция (прилага се около 5-15 минути преди експозицията, за превантивно действие) или след появата на алергичната реакция.

СИМПТОМИ ЛЕЧЕНИЕ:

Ако страдате от алергична реакция, нанесете 2-3 впръсквания във всяка ноздра, като вдишвате леко. Повторете същата процедура 3-4 пъти на ден.

ПРЕВЕНТИВНО ЛЕЧЕНИЕ:

Ако алергичните симптоми са изчезнали, но все още сте изложени на алергена или дразнителя, можете да използвате този продукт като предпазна мярка. Нанесете 2-3 впръсквания във всяка ноздра, за предпочитане 5-15 минути преди да бъдете изложени на алергена или преди да влезете в алергенна среда. Повторете същата процедура 2-3 пъти на ден.

ЛИСТОВКА

Преди употреба прочетете листовката.

Вода, глицерол (2%), гума арабика и ксантанова гума, Алерцианидин-G (получен от екстракт от листа на Camellia sinensis и корен Curcuma longa, Panax ginseng и Urtica dioica), етерично масло от цитрус лимон, консервативна храна, консервант лимонена киселина)

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук