Carnaby Depilatory Wax 20g

Carnaby Depilatory Wax 20g

Восък за депилация с чист пчелен восък

код на продукта: 057804
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  7,68лв. (3,93€)

Восък за депилация Carnaby Восък за депилация с чист пчелен восък 20гр Горещият восък за обезкосмяване е най-добрият избор за нежно и ефективно обезкосмяване. Преди векове, в древните държави, обезкосмяването е било начин за красота и хигиена. Жен...  още

7,68лв. (3,93€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201362537028
Вижте също продукти в тази категория:
Епилация и депилация

Восък за депилация Carnaby Восък за депилация с чист пчелен восък 20гр

Горещият восък за обезкосмяване е най-добрият избор за нежно и ефективно обезкосмяване. Преди векове, в древните държави, обезкосмяването е било начин за красота и хигиена. Жените от онова време открили изкуството на епилация, използвайки смеси от смола и пчелен восък. През вековете техниката за обезкосмяване се е развила. В Египет цариците използвали депилиращи смеси от мед и растителни масла. На Изток свещите за депилация стават все по-популярни.

През вековете рецептата се е развивала, оставайки вярна на естествените суровини, от които е съставена. От тайните на древните лечители, за да обхване най-модерните ни нужди, восъкът за депилация остава надеждно решение за нежно и ефективно обезкосмяване. Днес восъкът за депилация остава предпочитан избор за мнозина, предлагащ дълготрайна, гладка кожа и естествен ефект. Историята на кола маската продължава да се пише, като новите разработки предлагат още по-добри възможности за тези, които искат мека и гладка кожа. Изкарайте 4 или дори 5 седмици, без изобщо да мислите за обезкосмяване! Топъл восък за обезкосмяване на Carnaby Cosmetics ви предлага този лукс.

След първите няколко нанасяния ще откриете, че кола маската е много по-лесна, отколкото сте предполагали. Вече 50 години се произвежда с неподправени, висококачествени естествени суровини, които го отличават. Carnaby восъкът е най-естественият метод за обезкосмяване, тъй като всъщност съдържа само 2 съставки: борова смола (обикновената смола) и естествен пчелен восък.

Вече 50 години се произвежда с неподправени, висококачествени естествени суровини, които го отличават.

  1. За най-добри резултати почистете мястото на нанасяне със спирт, за да отстраните всякакви следи от масло.
  2. Загрейте чашата на слаб огън, докато се разтопи и придобие консистенцията на мед. По-добре е да го оставите да се загрее още малко и след това да изчакате да изстине, отколкото да не го загреете достатъчно. Под чашата можете да поставите и нагънато алуминиево фолио, за да няма проблем ако се разлее восък.
  3. Оставете восъка да се охлади за известно време, за да достигне работна температура от ~60°C. Можете да изчислите температурата от течливостта, колкото по-горещо е по-тънко и колкото по-студено, толкова по-дебело. Стремете се към течливост като на мед.
  4. Ако се съмнявате в температурата, изпробвайте восъка върху дланта си в малко количество и внимавайте да не предизвикате изгаряне
  5. Ако температурата е нормална (към топло, но не горещо) с шпатула нанесете тънък и равномерен слой восък върху зоната, която искате да премахнете по посока на растежа на косъма.
  6. Оставете восъка да се охлади за няколко секунди, докато образува коричка. Не го оставяйте да се втвърди твърде много или ще се разпадне.
  7. С едната ръка (ако е свободна) опънете кожата си, а с другата издърпайте материала в посока, обратна на космите. Движението трябва да е бързо и успоредно на кожата.
  8. Ако восъкът се счупи при издърпване, това означава, че сте го оставили да се охлади твърде много върху областта на нанасяне. Така че вземете още малко горещ восък от чашата с шпатула и го разнесете върху предишния слой, не го оставяйте да изстине толкова много, колкото преди, а дръпнете.
  9. Ако восъкът изобщо не се е отстранил или не изглежда да е полепнал добре върху кожата ви, това означава, че когато сте го нанасяли е бил твърде студен или че не сте почистили добре мястото на нанасяне със спирт. Затова се уверете, че кожата ви е чиста и загрейте отново восъка в чашата, за да можете да го нанесете, когато е по-топъл/по-течен от преди.

За грижа след обезкосмяване използвайте успокояващ продукт.

Предпазни мерки
Не забравяйте да избягвате слънцето за един ден, защото кожата ви след кола маска е по-чувствителна.

Colophonium, Di-C12-13 Alkyl Maleate, Cera Alba (Beeswax), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), May contain CI 12010 (Acid Orange 7).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук