Doctor\'s Formulas Dermolin 60caps

Doctor's Formulas Dermolin 60caps

Хранителна добавка за здраве на кожата, косата и ноктите

код на продукта: 013164
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  51,55лв. (26,37€)

Doctor's Formulas Dermolin Хранителна добавка за здраве на кожата, косата и ноктите 60 капсули Doctor's Formulas Dermolin е пълноценна хранителна формула за здравето на кожата, косата и ноктите, със специален състав от билкови активни съст...  още

39,69лв. (20,30€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200403400079

Doctor's Formulas Dermolin Хранителна добавка за здраве на кожата, косата и ноктите 60 капсули

Doctor's Formulas Dermolin е пълноценна хранителна формула за здравето на кожата, косата и ноктите, със специален състав от билкови активни съставки.

Формула за коса, нокти и кожа на Dermolin: Съставки и действие

Една от основните съставки на формулата на Dermolin е просото, зърнена култура, която се счита за един от най-добрите източници на витамини от В-комплекс, но също така и на много аминокиселини и микроелементи, които подхранват скалпа и помагат за задържането на косата. В допълнение, той е подсилен с Гинко билоба, билка, която стимулира микроциркулацията на скалпа, но и витамин В6, който е от съществено значение за здравето на косата и кожата, тъй като е установено, че липсата му причинява тежък косопад и забавя заздравяването на кожата. рани.

Аминокиселините цистин и метионин са градивни елементи на кератина за косата, докато цинкът и медта са основни хранителни вещества за здравето на косата, но особено за здравето на кожата, тъй като действат срещу акне и дерматит. Биотинът предотвратява появата на себореен дерматит и стареенето на кожата.

Билките Serenoa repens и копривата инхибират 5-редуктазата, свеждайки до минимум синтеза на D.H.T. и балансиране на производството на себум. По-специално, Sereona Repens има антиандрогенно, противовъзпалително действие и умерен антиестрогенен ефект, позволявайки поддържане на анагенната фаза и подобряване на нативната фаза. Тауринът предотвратява прекомерното производство на колаген в периферията на фоликула, като го предпазва от фиброза. Парааминобензоената киселина абсорбира слънчевата светлина, предотвратявайки фотостареенето, като същевременно предпазва кожата от обезцветяване и витилиго.

Doctor's Formula Dermolin е подходяща при андрогенна алопеция, сезонен косопад, косопад от оксидативен стрес, себорея на скалпа, акне, фотостареене.

2 капсули дневно.

Съставки на дневна доза (2 капсули)

Компоненти

Съдържание

%RDI*

Коприва 0,4% в β-ситостерол

50 mg

-

Serenoa repens

12.5 mg

-

Сух екстракт от гинко билоба 24% върху гинко

6 mg

-

Екстракт от сух просо

60 mg

-

L-цистин

40 mg

-

L-метионин

40 mg

-

таурин

15 mg

-

PABA

10 mg

-

Пантотенова киселина

2 mg

-

биотин

0.5 mg

-

медни

3.9 mg

-

Цинк

0.11 mg

-

* % Препоръчителен дневен прием

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук