Dove Go Fresh Apple 48h Anti-Perspirant Spray 150ml

Dove Go Fresh Apple 48h Anti-Perspirant Spray 150ml

Дамски дезодорант-спрей за 48-часова защита от изпотяване, който овлажнява с аромат на ябълка

код на продукта: 060386
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  10,34лв. (5,29€)

Dove Go Fresh Apple 48h спрей против изпотяване Спрей-дезодорант за жени за 48-часова защита от изпотяване, който осигурява хидратация с аромат на ябълка 150 ml Пригответе се да поглезите сетивата си с този опияняващ спрей за подмишници с аромат н...  още

7,76лв. (3,97€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8720181443596
Вижте също продукти в тази категория:
Дезодоранти против изпотяване

Dove Go Fresh Apple 48h спрей против изпотяване Спрей-дезодорант за жени за 48-часова защита от изпотяване, който осигурява хидратация с аромат на ябълка 150 ml

Пригответе се да поглезите сетивата си с този опияняващ спрей за подмишници с аромат на ябълка. Само едно впръскване антиперспирант Dove Advanced Care Go Fresh Apple ви пренася до идилична пролетна дестинация, независимо дали имате нужда от ежедневно освежаване или просто за да се почувствате добре.

Тъй като този 48-часов дезодорант предотвратява проникването на пот и миризма, можете да се тревожите по-малко за подмишниците си и да се насладите на деня точно както искате.

Този овлажняващ дезодорант помага за намаляване на дразненето на подмишниците, причинено от бръснене. Работейки усилено, за да защитите кожата си, той съдържа нашата най-модерна формула с повече грижовни съставки и уникална технология за тройна хидратация, която укрепва бариерата на кожата срещу влага, като помага да се задържи влагата по-дълбоко в кожата.

  1. За най-добри резултати използвайте продукта след къпане.
  2. Разклатете добре преди употреба.
  3. Дръжте контейнера на разстояние 15 см от областта на подмишниците и напръскайте.
  4. Оставете продукта да изсъхне напълно.

Предпазни мерки

Опасност: Изключително запалим аерозол. Контейнер под налягане: Може да се пръсне при нагряване. Пазете от топлина, горещи повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Пушенето забранено. Не пръскайте върху открит пламък или друг източник на запалване. Не пробивайте и не изгаряйте дори след употреба. Пазете от слънчева светлина. Не излагайте на температури над 50°C. Предавайте само празни бутилки в процеса на рециклиране. Използвайте изключително по предназначение. Не пръскайте в очите. Не нанасяйте върху раздразнена или увредена кожа. Избягвайте продължително пръскане и директно вдишване. Дръж далеч от деца.

Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate,PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, BHT, Octyldodecanol, Dimethiconol, Propylene Carbonate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук