Gillette Promo Series Sensitive Shaving Foam Aloe 250ml + 50ml Подарък

Gillette Promo Series Sensitive Shaving Foam Aloe 250ml + 50ml Подарък

Пяна за бръснене с тройна защита за чувствителна кожа

код на продукта: 013579
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  8,78лв. (4,49€)

Gillette Promo Series Sensitive Пяна за бръснене Алое Пяна за бръснене с тройна защита за чувствителна кожа 250 мл + 50 мл подарък Охладете кожата си с Gillette Series Успокояващ гел за бръснене с алое, който предлага пълна защита от раздразнения,...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7702018419616
ТЕГЛО: 300gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Gillette Promo Series Sensitive Пяна за бръснене Алое Пяна за бръснене с тройна защита за чувствителна кожа 250 мл + 50 мл подарък

Охладете кожата си с Gillette Series Успокояващ гел за бръснене с алое, който предлага пълна защита от раздразнения, като помага за намаляване на порязванията, зачервяванията, паренето, щипенето и издърпването за чувствителната кожа. Съставът му охлажда кожата и я успокоява, докато се бръснете. Накратко: предлага ви освежаващо и релаксиращо бръснене. Покажете на света най-доброто си лице с Gillette Series Sensitive Soothing Gel, създаден за мъже от световната марка гел и пяна за бръснене №1.

МНОГОКРАТНА ЗАЩИТА СРЕЩУ ДРАЗНЕНЕ: Серията Gillette помага за защита на чувствителната кожа от признаците на дразнене при бръснене: порязвания, парене, щипене, зачервяване и издърпване.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАЩИТА ОТ СМАЗВАНЕ*: Гелът за бръснене включва полимерна технология за допълнително смазване за удобно, чисто и лесно бръснене, което означава по-малко дърпане *в сравнение с гела за бръснене Gillette Classic.

СЪСТАВ ALOH: Успокояващият гел за бръснене Gillette Series помага за предпазване на чувствителната ви кожа от раздразнения при бръснене.

ОХЛАЖДА И УСПОКОЯВА: Гелът за бръснене Gillette Series помага за намаляване на паренето и раздразнението с освежаваща формула, която охлажда и успокоява кожата ви, докато се бръснете.

ПЕРФЕКТНИТЕ СЪЮЗНИЦИ: Подобрете ежедневното си бръснене с пълната гама продукти от серия Gillette, специално проектирани да помогнат за намаляване на дразненето при бръснене.

Контейнер под налягане: Може да се пръсне при нагряване. Пазете от топлина, горещи повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Да не се пуши. Да не се пробива или изгаря дори след употреба. Да се пази от слънчевите лъчи. Не излагайте на температури над 50 °C/122 °F. Далеч от деца. Съдържа запалими компоненти в съотношение 9,4% от масата.

Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Parfum, Hydroxyethylcellulose, Glycerin, PEG-45M, Menthol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Silica, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, CI 42053, CI 42090

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук