Hansaplast Green & Protect Eco Friendly Plaster 20 Strips

Hansaplast Green & Protect Eco Friendly Plaster 20 Strips

Екологични лепенки за рани

код на продукта: 044453
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  9,17лв. (4,69€)

Hansaplast Green & Protect Екологична мазилка Екологично чисти лепенки за рани 20 ленти Изключително силно залепване. От естествени влакна* 100% климатично неутрален продукт ** GREEN & PROTECT е нашата първа стъпка към устойчива защита...  още

6,88лв. (3,52€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4005800304118
ТЕГЛО: 27gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Пластири, Ηепромокаеми Пластири, Продукти за "Vegans"

Hansaplast Green & Protect Екологична мазилка Екологично чисти лепенки за рани 20 ленти

  • Изключително силно залепване.
  • От естествени влакна*
  • 100% климатично неутрален продукт **

GREEN & PROTECT е нашата първа стъпка към устойчива защита на рани. Иновативният пластир съчетава екологично чисти материали, като същевременно предлага надеждно качество на Hansaplast. Положихме усилия да идентифицираме най-устойчивите материали като ключови компоненти на нашите пластири.

* Марлята за раната и носителят на пластира са изработени от влакна с естествен произход и са напълно биоразградими. Всички материали от естествен произход идват от гори с FSC® сертификат (номерът на лиценза на Beiersdorf FSC® е FSC® N003710).

** Електричеството, използвано в производствения процес, идва от 100% възобновяеми източници. Всички останали емисии се компенсират от сертифицирани проекти за повторно залесяване.

Подложките GREEN & PROTECT предлагат изключително силна адхезия, като същевременно отблъскват водата и са издръжливи. Марлята на пластира не залепва за раната и действа като защитна подложка.


* Пластирите Hansaplast предотвратяват 99% замърсяване и бактерии.

Пластирите са налични:

  • като пластири в различни размери, запечатващи раната и
  • като голям единичен пластир, който може да бъде изрязан до желания размер.

С материал, който отблъсква водата и е издръжлив.

* Съвместимостта с кожата е дерматологично одобрена.

Пакетът съдържа:

  • 14 подложки 22 мм х 72 мм
  • 6 подложки 30 мм х 72 мм

Почистване

Почистването на раната от мръсотия и бактерии е необходимата първа стъпка за оптимално заздравяване. За да предотвратите инфекции на рани, напръскайте Hansaplast спрей за почистване на рани от разстояние приблизително 10 см върху цялата област на раната. Повторете, ако е необходимо, след което внимателно избършете раната и областта на кожата около раната.

Важно: При малки рани кървенето спира скоро. Ако кървенето продължава, използвайте допълнителна марля, продължете да прилагате натиск върху раната и потърсете медицинска помощ.

Изцеление

Можете да допринесете за безопасното и бързо заздравяване на раната, като същевременно намалите риска от белези. Използвайте редовно крем за заздравяване на рани Hansaplast, докато раната не заздравее напълно. Нанасяйте внимателно тънък слой веднъж или два пъти на ден. Уверете се, че отворът на тръбата не влиза в контакт с раната. Повтаряйте редовно, докато лечението завърши. Крем за заздравяване на рани Hansaplast може да се използва върху открити, малки повърхностни рани на всеки етап от лечебния процес.

Защита

И накрая, важно е да се предпази раната от външни агенти, като мръсотия и бактерии, за да може да заздравее безпрепятствено. Покрийте раната с пластира Hansaplast, който най-добре отговаря на вашите нужди. Наблюдавайте раната и сменяйте редовно превръзката или марлята, освен ако Вашият лекар не препоръча друго. Тази статия за ноу-хау за грижа за рани може да бъде полезна.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук