Hansaplast Sensitive 3XL Стерилни лепенки за по -големи рани и следоперативни рани 15см x 10см 25 броя

Hansaplast Sensitive 3XL Стерилни лепенки за по -големи рани и следоперативни рани 15см x 10см 25 броя

код на продукта: 038835
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  46,12лв. (23,59€)

Hansaplast Sensitive 3XL стерилни пластири за по -големи рани и следоперативни рани 15см x 10см 25 броя Пластирите Hansaplast Sensitive 3XL и 4XL са стерилни превръзки за рани за защита на по -големи рани или следоперативни рани. Дишащият матер...  още

29,97лв. (15,33€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4005800273292
ТЕГЛО: 208gr
Вижте също продукти в тази категория:
Марля стерилна и нестерилна

Hansaplast Sensitive 3XL стерилни пластири за по -големи рани и следоперативни рани 15см x 10см 25 броя

Пластирите Hansaplast Sensitive 3XL и 4XL са стерилни превръзки за рани за защита на по -големи рани или следоперативни рани.

Дишащият материал, изключително удобен за кожата, се прилепва здраво към кожата и е безболезнен за отстраняване. Голямата марля на пластира предпазва раната, без да се залепва за нея, осигурявайки голям комфорт по време на употреба.

За по -големи рани и следоперативни наранявания.

Стерилни и много удобни
Изключително приятелски настроени към кожата, те се отстраняват безболезнено
Голяма марля, която не залепва за раната

Без латекс
Клинични изследвания

Ефективността на Hansaplast Sensitive пластири е доказана в различни клинични проучвания.

Почистване

Почистването на раната от мръсотия и бактерии е необходимата първа стъпка за оптимално заздравяване. За да предотвратите инфекции на рани, напръскайте Hansaplast спрей за почистване на рани от разстояние приблизително 10 cm върху цялата област на раната. Повторете, ако е необходимо и след това внимателно избършете раната и областта на кожата около раната.

Важно: При малки рани кървенето скоро спира. Ако кървенето продължава, използвайте допълнителна марля, продължете да оказвате натиск върху раната и потърсете медицинска помощ.


Изцеление

Можете да помогнете на раната да заздравее безопасно и бързо, като същевременно намалите риска от белези. Използвайте редовно лечебен крем Hansaplast, докато раната напълно заздравее. Нанесете внимателно тънък слой, веднъж или два пъти на ден. Уверете се, че устието на тръбата не влиза в контакт с раната. Повтаряйте редовно, докато оздравяването завърши. Лечебният крем за рани Hansaplast може да се използва върху открити, малки повърхностни рани на всеки етап от лечебния процес.


Защита

И накрая, важно е да се предпази раната от външни фактори, като мръсотия и бактерии, за да се позволи безпрепятствено заздравяване. Покрийте раната с пластира Hansaplast, който най -добре отговаря на вашите нужди. Следете раната и редовно сменяйте превръзката или марля, освен ако Вашият лекар не Ви посъветва друго. Може да Ви бъде полезна тази статия за ноу-хау за грижа за рани.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук