Hello Sunday The Everyday One Face Moisturiser Spf30, 50ml

Hello Sunday The Everyday One Face Moisturiser Spf30, 50ml

Слънцезащитен крем, Хидратиращ крем за лице Многоизмерна защита, Всички типове кожа

код на продукта: 041405
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  39,10лв. (20,00€)

Hello Sunday The Everyday One Face Moisturiser Spf30, Слънцезащитен, хидратиращ крем за лице с висока защита 50ml Важен ежедневен слънцезащитен продукт, който предлага многоизмерна защита върху кожата си. Този SPF овлажнител съдържа широка UVA ...  още

39,10лв. ()
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8436037793042
ТЕГЛО: 50gr

Hello Sunday The Everyday One Face Moisturiser Spf30, Слънцезащитен, хидратиращ крем за лице с висока защита 50ml

Важен ежедневен слънцезащитен продукт, който предлага многоизмерна защита върху кожата си.

Този SPF овлажнител съдържа широка UVA / UVB защита за предотвратяване на увреждане от слънцето и стареене на кожата, което го прави идеалният ежедневен SPF за вашето лице.

В допълнение към овлажняването, той осигурява защита на кожата от синя светлина и предпазва от инфрачервено замърсяване.
Без мирис и подходящ за всички типове кожа, тази лека защита се абсорбира лесно, оставяйки кожата много мека.

Предлага се в SPF 30 и SPF 50.

Витамин Ц & Карнозин

Витамин С е естествен антиоксидант, който предпазва от свободните радикали и поддържа кожата сияйна и сияйна. Дипептид, съставен от две аминокиселини, карнозин естествено се намира в човешкото тяло и играе съществена роля за защита на кожата от синя светлина (синя светлина / излъчване на компютри, мобилни телефони и телевизия) за предотвратяване на стареенето и увреждане на околната среда.

Без оксибензон и октиноксат.
Уважава морския живот.
Cruelty Free със 100% веганска формула.
93,3% от опаковката също може да се рециклира.

философия

Иновативна линия продукти, която защитава кожата и предотвратява видимите признаци на стареене. Не само от слънцето и UVA / UVB лъчите, но и от синя светлина, инфрачервена светлина и замърсяване на въздуха.

Формули в удобни формати, които можете да използвате денонощно. Много леки текстури, които работят дори когато не "работите". Независимо дали вали дъжд или слънчева светлина, подходящата защита никога не е била по -лесна.

SPF е важен

Повечето от нас знаят, че слънцезащитните продукти трябва да се вземат с нас, когато отиваме на почивка, за да избегнем слънчеви изгаряния в по -топъл климат, но SPF трябва да се носи целогодишно, за да предпази кожата от излагане и увреждане от двата типа. UV лъчение:

UVA лъчите причиняват стареене, увисване и преждевременни бръчки.

UVB лъчите причиняват слънчево изгаряне, увреждане на кожата и пигментация.

Разпространение щедро количество върху суха кожа (препоръчваме изпомпване 5 пъти, достатъчно за покриване на лицето, шията и ушите), половин час преди излагане на слънце и като последна стъпка в грижата за кожата ви преди грим. Нанасяйте отново на всеки 2 часа.

SPF 30: Aqua, Dibutyl Adipate, Octocrylene, Butyloctyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Glycerin, Propylheptyl Caprylate, Ethylhexyl Triazone, Cetearyl Alcohol, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Glyceryl Stearate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Jojoba Esters, Hydroxyacetophenone, Pentaerythrityl Distearate, Panthenol, Helianthus Annuus Seed Extract, Allantoin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Carnosine, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Boron Nitride, Acacia Decurrens Extract, Polyglycerin-3, Pantolactone

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук