Hello Sunday The One That\'s Got it All Full Shield Face Primer Spf50, 50ml

Hello Sunday The One That's Got it All Full Shield Face Primer Spf50, 50ml

най -добрата основа за грим, която осигурява висока защита от слънцето

код на продукта: 041406
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  46,90лв. (23,99€)

Hello Sunday The One That's Got it All Full Shield Face Primer Spf50, Основа за грим & Слънцезащита в един продукт 50мл Подготовка и защита в продукт, благодарение на този невидим много лек грунд.  От съществено значение в чантата за грим, ...  още

46,90лв. ()
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8436037793028
ТЕГЛО: 60gr

Hello Sunday The One That's Got it All Full Shield Face Primer Spf50, Основа за грим & Слънцезащита в един продукт 50мл

Подготовка и защита в продукт, благодарение на този невидим много лек грунд.

От съществено значение в чантата за грим, предназначена за ежедневие.
Не само, че държи грима ви на място, но осигурява и широка гама от SPF50 защита от UVA / UVB лъчи, за да предотврати увреждане и стареене от слънцето.

Този слънцезащитен крем наистина предлага многоизмерна защита.
Предпазва кожата от синята светлина на компютъра, мобилните и всички екрани, известна за предизвикателството хиперпигментация, но също така защитава отвън фактори като замърсяване и слънчева инфрачервена светлина.

Подходящ за всички типове кожа, този грунд без аромати е лесен за нанасяне върху кожата създавайки кадифено покритие и перфектна основа за вашия грим и премахвайки блясъка… идеален за тези дни без грим.

С водоустойчива формула във вода и пот, идеална за условия на влажност и за вашето обучение.

Без оксибензон, октиноксат и бензофенон.

Хиалуронова киселина & Витамин Ц

Изключително овлажняваща, хиалуронова киселина помага за намаляване на загубата влага от повърхността на кожата и укрепва по -здрава и еластична кожа. Витамин С е естествен антиоксидант, който предпазва от свободните радикали и поддържа кожата сияйна и сияйна.

философия

Иновативна линия продукти, която защитава кожата и предотвратява видимите признаци на стареене. Не само от слънцето и UVA / UVB лъчите, но и от синя светлина, инфрачервена светлина и замърсяване на въздуха.

Формули в удобни формати, които можете да използвате денонощно. Много леки текстури, които работят дори когато не "работите". Независимо дали вали дъжд или слънчева светлина, подходящата защита никога не е била по -лесна.

SPF е важен

Повечето от нас знаят, че слънцезащитните продукти трябва да се вземат с нас, когато отиваме на почивка, за да избегнем слънчеви изгаряния в по -топъл климат, но SPF трябва да се носи целогодишно, за да предпази кожата от излагане и увреждане от двата типа. UV лъчение:

UVA лъчите причиняват стареене, увисване и преждевременни бръчки.

UVB лъчите причиняват слънчево изгаряне, увреждане на кожата и пигментация.

Разпределете щедро суха кожата (препоръчваме 1 чаена лъжичка), половин час преди излагане на слънце и като последна стъпка в грижата за кожата ви преди грим.
Нанасяйте отново на всеки 2 часа.

Isododecane, Octocrylene, Silica Dimethyl Silylate, Caprylyl Methicone, Dimethicone/Bis-Isobutyl Ppg-20 Crosspolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Diisopropyl Adipate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Peg-10 Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Silica, Ethylhexyl Triazone, Polyester-7, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Dimethicone, Glycine Soja Oil, Jojoba Esters, Helianthus Annuus Seed Extract, Bisabolol, Hydrogenated Polydecene, Physalis Angulata Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua, Tocopherol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Oryza Sativa Extract, Oryza Sativa Germ Extract, Ethylhexyl Palmitate, Acacia Decurrens Extract, Polyglycerin-3, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Dunaliella Salina Extract, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук