Institut Esthederm Bust Shaping Cream 200ml

Institut Esthederm Bust Shaping Cream 200ml

Стягащ крем за гърди и деколте за овлажняване и изглаждане на кожата

код на продукта: 053766
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  113,19лв. (57,90€)

Institut Esthederm Bust Shaping Cream Стягащ крем за гърди и деколте за овлажняване и изглаждане на кожата 200 ml Кремът за оформяне на бюста действа върху отпусната кожа на гърдите и деколтето, която може да е причинена от възраст, промяна в тегл...  още

100,74лв. (51,53€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3461020014281
ТЕГЛО: 404gr

Institut Esthederm Bust Shaping Cream Стягащ крем за гърди и деколте за овлажняване и изглаждане на кожата 200 ml

Кремът за оформяне на бюста действа върху отпусната кожа на гърдите и деколтето, която може да е причинена от възраст, промяна в теглото или бременност. Изглажда и видимо овлажнява кожата на бюста и деколтето.

Резултати
Коригира отпуснатата кожа и поддържа нейната младост благодарение на технологията SCULPT, подсилена с мощен растителен пептид, който стимулира синтеза и предотвратява разграждането на колагенови и еластинови влакна за по-добра еластичност на кожата. Той променя формата на гърдите чрез повдигаща активна съставка. Хидратира незабавно и дълготрайно благодарение на високото съдържание на глицерин. Оптимизира жизнеността на клетките и спомага за поддържането на младостта на кожата благодарение на патента CELLULAR WATER, който възпроизвежда свойствата на водата, естествено съдържаща се в кожата.

Използвайте крема за оформяне на бюста сутрин и/или вечер, като масажирате с кръгови движения нагоре, докато се абсорбира.
Да не се използва върху раздразнена кожа.
Не се предписва по време на бременност и за жени, които кърмят.
Избягвам зрителен контакт.

AQUA/WATER/EAU*, CYCLOPENTASILOXANE, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, ISOHEXADECANE, ISONONYL ISONONANOATE, GLYCOL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, METHYLSILANOL MANNURONATE, COCO-GLUCOSIDE, FRAGRANCE (PARFUM), CETYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM POLYSTYRENE SULFONATE, 1,2-HEXANEDIOL, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM CITRATE, METHYLPROPANEDIOL, SODIUM HYDROXIDE, PISUM SATIVUM (PEA) EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, SACCHARIDE HYDROLYSATE, CARNOSINE, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN. [ES6306] * CELLULAR WATER (AQUA/DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE/CARNOSINE/MINERAL SALTS).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук