Juvena Juvelia Nutri-Restore Eye Cream Интензивен стягащ и коригиращ крем за очи 15ml

Juvena Juvelia Nutri-Restore Eye Cream Интензивен стягащ и коригиращ крем за очи 15ml

код на продукта: 036867
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  227,31лв. (116,27€)

Juvena Juvelia Nutri-Restore Eye Cream Интензивно стягане & Коригиращ крем за очи 15мл Кремът за очи подмладява кожата около очите ви, намалява линиите и бръчките, намалява тъмните кръгове под очите & свежда до минимум  усещането за подуване. ...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 9007867765630
ТЕГЛО: 15gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Juvena Juvelia Nutri-Restore Eye Cream Интензивно стягане & Коригиращ крем за очи 15мл

Кремът за очи подмладява кожата около очите ви, намалява линиите и бръчките, намалява тъмните кръгове под очите & свежда до минимум усещането за подуване.

Въз основа в изключителната технология SkinNova SC на Juvena, подобрява качеството на вашата кожа. За сияещи свежи очи и гладка, по-еластична кожа.

SKINNOVA SC TECHNOLOGY

Изследвайки процесите на стареене на кожата в продължение на много години, учените от JUVENA откриха глобална иновация: източникът на свежа и нова кожа се крие в комбинацията от две блестящи постижения: SkinNova SC Technology и пептид на стволови клетки. JUVENA нарича тази двойна революция SkinNova SC Technology *. Той активно подпомага дейността на кожните стволови клетки - източник на свежа нова кожа - и в същото време осигурява идеалната микросреда за всички кожни клетки. Тази двойна революция е изненадващо ефективен, но напълно щадящ кожата принцип на обновяване на клетките, който концентрира, подобрява преструктурирането на профила на кожата. Качеството на кожата видимо се подобрява отвътре. Прясно ​​нова кожа. Както е създаден наскоро.

Как работи

С възрастта регенеративните процеси се забавят и вече не функционират перфектно. В резултат на това се образуват по-малко клетки, кожата става по-суха, по-тънка и по-малко еластична и се появяват линии и бръчки.

Технологията SkinNova SC осигурява идеалната микро среда за оптимален растеж на всички кожни клетки. По този начин те могат да растат по-добре, добре се снабдяват с хранителни вещества и са по-организирани.

StemCell Peptide се транспортира до липозомна транспортна система в кожните стволови клетки и поддържа тяхната активност.

Те се размножават и се образуват свежи, нови клетки. Чрез технологията SkinNova тези нови клетки също могат да растат оптимално …

И в същото време е защитена възможността за обновяване на стволовите клетки.

Използвайте ежедневно сутрин и вечер. Нанесете малко количество наоколо от областта на очите и нанесете с нежни движения с тампон.

extract of persian silk tree, semiochemical stem cell extract from leontopodium alpinum, extract of cassava, vitamin E

silk, bisabolol, macadamia nut oil, shea butter and Cetiol Sensoft, SkinNova SC Technology, pentavitin, hyaluronic acid

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук