Korres ПРОЗРАЧНА ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЦЕ ЗА ТЯЛО ОРЕХ И КОКОС SPF20 За водни спортове 5,07Fl. Oz. 150mL

Korres ПРОЗРАЧНА ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЦЕ ЗА ТЯЛО ОРЕХ И КОКОС SPF20 За водни спортове 5,07Fl. Oz. 150mL

код на продукта: 003760
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  42,81лв. (21,90€)

ПРОЗРАЧНА ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЦЕ ЗА ТЯЛО ОРЕХ И КОКОС SPF20
За водни спортове
5,07Fl. Oz. 150mL
__

С органично орехово и кокосово олио

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ
Органичното орехово олио осигурява естествена...  
още

32,92лв. (16,84€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069113277
ТЕГЛО: 163gr
Вижте също продукти в тази категория:
Дъбилни масла

ПРОЗРАЧНА ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЦЕ ЗА ТЯЛО ОРЕХ И КОКОС SPF20
За водни спортове
5,07Fl. Oz. 150mL
__

С органично орехово и кокосово олио

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ
Органичното орехово олио осигурява естествена защита от слънцето, а органичното морковено масло подсилва естествения процес на образуване на тен и предотвратява преждевременното състаряване на кожата. Кокосовото масло, също с органичен произход, поддържа кожата мека и еластична.

Орех:

Ореховото олио има златист оттенък и се извлича от ядката на плода. Има високо съдържание на октадекадиенова киселина и помага да се възстанови, тонира и овлажни сухата или изгоряла от слънцето кожа. Нещо повече, богато на канелена киселина, ореховото олио осигурява естествена защита от слънцето. Кокосовото масло е извлечено от изсушени кокосови орехи. Неговата лека, немазна структура не запушва порите и лесно се абсорбира от кожата. Благодарение на омекотяващите си качества поддържа кожата нежна и еластична.

Състав:

Денатуриран алкохол, октокрилен, бутил метоксидибензоилметан, октанова киселина / моноестер с глицерол, дибутил адипат, глицерол триоктаноат, етилхексил метоксицинамат, изоамил лаурат, пропилхептил каприлат, етилхексил салицилат, хомосолат, парфюм (аромати), вода, масло от кокос (Cocos Nucifera), екстракт от корен морков (Daucus Carota Sativa), масло от соеви зърна, слънчогледово олио, орехово олио (Juglans Regia), пантенол, масло от сладък бадем (Prunus Amygdalus Dulcis), екстракт от листа розмарин (Rosmarinus Oficinalis), токоферил ацетат.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Разклатете добре и нанесете равномерно по лицето и тялото поне 30 минути преди излагане на слънце. Често намазвайте отново, за да поддържате защитата, особено след изпотяване, плуване или подсушаване с кърпа. За да постигнете нивото на предпазване, определено от слънцезащитния фактор, слънцезащитните продукти трябва да се прилагат в количество, равно на 2 мг/кв. см (приблизително 6 чаени лъжички за тялото на човек със средна височина). Използването на по-малко от адекватното количество слънцезащитен продукт значително ще намали нивото на предпазване. Не оставайте твърде дълго на слънце, дори и когато използвате слънцезащитно средство. Прекаленото излагане на слънчевите лъчи е сериозна опасност за здравето.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук