La Roche-Posay Effaclar Duo (+) Unifiant Medium 40ml

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) Unifiant Medium 40ml

Коригираща грижа за сериозни дефекти с цвят, среден нюанс

код на продукта: 012867
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  38,14лв. (19,51€)

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) Unifiant Medium Color Възстановяваща грижа за униформено лице срещу сериозни дефекти 40ml МАЗНА КОЖА СЪС Склонност към акне ДЕФЕКТИ И ПРИЗНАЦИ КАКВО Е EFFACLAR DUO (+) UNIFIANT предлага пълно третиране и ед...  още

33,57лв. (17,17€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3337875518598

La Roche-Posay Effaclar Duo (+) Unifiant Medium Color Възстановяваща грижа за униформено лице срещу сериозни дефекти 40ml

МАЗНА КОЖА СЪС Склонност към акне

ДЕФЕКТИ И ПРИЗНАЦИ

КАКВО Е

EFFACLAR DUO (+) UNIFIANT предлага пълно третиране и еднородност. Ефективността срещу несъвършенства, белези и рецидиви на EFFACLAR DUO (+) се подобрява с незабавен ефект на еднородност.

ТЕКСТУРА

Хидратация и матиращ ефект Естествено покритие Дълготраен ефект С Термална вода La Roche-Posay.

КЛЮЧОВИ ПРЕДИМСТВА

Веднага видимо намаляват несъвършенствата, зачервяванията и кафявите петна. Кожата е видимо по-равномерна, без ефект на маска.

Действие срещу несъвършенства: В рамките на 12 часа*: помага за подобряване на външния вид на несъвършенствата, кожата е забележимо по-малко зачервена, по-гладка и с по-равномерен цвят. В рамките на 8 дни **: забележимо намаляване на появата на белези и несъвършенства. Избледняване на белезите.
Продължителност: намалява вероятността от бъдеща повторна поява. Ограничава постоянните белези. В дългосрочен план отпушва и стяга запушените пори, подобрявайки текстурата на кожата. Балансира мазните зони.

Подходящо за мъже и жени.

* Сензорен тест, резултати за 12 часа, 43 души.
** Козметоклинично проучване, 38 души.

НАУКА ЗАД ПРОДУКТА

EFFACLAR DUO (+) UNIFIANT видимо намалява появата на несъвършенства само след 12 часа, като същевременно намалява следите. Тези бързи резултати са потвърдени под дерматологичен контрол: кожата е значително по-малко зачервена, с по-равномерен тон и по-мека текстура. Съставът на продукта е обогатен с APF + МАНОЗА, за да подпомогне регенерацията на кожата и да възстанови нейния баланс.

Комбинира съставки за матов ефект и покритие на цвета: - Пудрите абсорбират себума и отразяват светлината. - Чисти минерални пигменти за матиран ефект и незабавно, естествено покритие.

Без сърбеж. Подходящ за всички типове кожа.

ДОКАЗАНО СЕ
ОСНОВАНО НА НАУЧНИ ПРОУЧВАНИЯ И СПОРЕД ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

ПРЕВАНТИВНО ДЕЙСТВИЕ *:
Резултатите остават един месец след спиране на употребата на продукта.
Ако спрете да използвате EFFACLAR DUO (+) UNIFIANT само след два месеца, положителните резултати ще продължат да бъдат видими и броят на признаците и петна ще продължи да намалява за още един месец.

* Проучване, проведено в Ченгду, Китай, при 15 пациенти с фототип III-V, прилагани два пъти дневно

ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СЪГЛАСНИ **:
Продуктът не оставя лепкаво усещане след нанасяне: 93%
Продуктът е ефективен, без да се чувства тежък: 90%
Продуктът не оставя следи, нито цапа дрехи: 83%

** Потребителски тест, 62 жени

Разклатете добре преди употреба. Сутрин нанесете върху цялото лице след почистване с EFFACLAR FOAMING GEL. Вземете количество с размер на грахово зърно, разтрийте състава между пръстите си, за да го затоплите и да осигурите по-добро проникване. Поставете ръцете си от двете страни на лицето, нежно масажирайте с продукта. Започнете от челото и проправете път до носа, бузите и брадичката, като винаги започвате от центъра на лицето и тренирайте с нежно, нежно движение. Нанесете с пръсти и избягвайте да притискате пъпките.

AQUA / WATER,GLYCERIN,DIMETHICONE,ISOCETYL STEARATE,NIACINAMIDE,I SOPROPYL LAUROYL SARCOSI NATE,AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE,METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER,T-BUTYL ALCOHOL,SODIUM HYDROXIDE,OLEIC ACID,SALICYLIC ACID.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук