Medisei Panthenol Extra Detox Tonic Lotion 200ml

Medisei Panthenol Extra Detox Tonic Lotion 200ml

Тонизиращ почистващ лосион за лице с AHA

код на продукта: 048652
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  24,24лв. (12,40€)

Medisei Panthenol Extra Detox Tonic Lotion Почистващ тоник за лице с AHA 200 ml Тонизиращ почистващ лосион за лице с AHA, за подмладена и здрава кожа. Комбинацията от гликолова и млечна киселина (AHA) спомага за отстраняването на мъртвите кожни кл...  още

16,95лв. (8,67€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200312243477
ТЕГЛО: 243gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Почистващ тоник, Грижа за лицето, Лечение на лице Eco Friendly

Medisei Panthenol Extra Detox Tonic Lotion Почистващ тоник за лице с AHA 200 ml

Тонизиращ почистващ лосион за лице с AHA, за подмладена и здрава кожа. Комбинацията от гликолова и млечна киселина (AHA) спомага за отстраняването на мъртвите кожни клетки и ускорява обновяването на кожата.

Резултат, минимизиране на несъвършенствата, наблюдавани от черни точки и пъпки, намаляване на бръчките и петната. Той правилно подготвя кожата да приеме основната рутинна грижа, подпомагайки проникването на активните съставки.

С екстракти от краставица и зелен чай за усещане за свежест, чистота и подмладяване. Обогатен с пантенол за защита и грижа. Идеален за мазна и/или склонна към акне кожа.

  • Подходящ и за вегани. Без глутен.
  • Дерматологично тестван. Без парабени.

Напоете тампон за премахване на грим и нанесете върху чисто лице, шия и деколте, като избягвате зоната около очите и устните.

Използвайте лосиона вечер, в идеалния случай след почистване и преди използване на крем. На следващия ден се препоръчва използването на слънцезащитни продукти или ограничено излагане на слънчева светлина.

В случай на раздразнение (зачервяване или сърбеж), прекратете употребата. Външна употреба.

Aqua (Water), Glycolic Acid, Aminomethyl Propanol, Glycerin, Oleth-20, Lactic Acid, Panthenol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Decylene Glycol, Parfum (Fragrance), Benzophenone-4, Tetrasodium Glutamate, Diacetate, Citric Acid, Sodium Sulfate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cl 42090, Cl 19140

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук