Minami PluShinzO-3 + Anti-Oxidant Complex 30 Softgels

Minami PluShinzO-3 + Anti-Oxidant Complex 30 Softgels

Хранителна добавка с рибено масло, богата на Ω3 мастни киселини с витамин Е, ресвератрол, коензим Q10 екстракт от бор и фолиева киселина за доброто функциониране на сърдечно-съдовата система, енергия и стимулация с антиоксидантни свойства и свойства

код на продукта: 060160
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  166,08лв. (84,95€)

Minami PluShinzO-3 + Антиоксидантен комплекс Рибено масло Хранителна добавка Богата на O3 мастни киселини с витамин Е, ресвератрол, коензим Q10 екстракт от бор и фолиева киселина за доброто функциониране на сърдечно-съдовата система, енергия и стимул...  още

144,49лв. (73,91€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5000243503134

Minami PluShinzO-3 + Антиоксидантен комплекс Рибено масло Хранителна добавка Богата на O3 мастни киселини с витамин Е, ресвератрол, коензим Q10 екстракт от бор и фолиева киселина за доброто функциониране на сърдечно-съдовата система, енергия и стимулация с антиоксидантни свойства и свойства против стареене 30 меки капсули

Minami's PluShinzO-3 + Anti-oxidant complex е хранителна добавка, състояща се от подобрена формула от хранителни вещества и функционални съставки, ползите от които са затворени в една капсула.

По-конкретно, съдържа Омега-3 с EPA и DHA с висока чистота и концентрация, достигаща 91%*. EPA & DHA допринасят за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система1. В допълнение, той съдържа Resveratrol, съставка с антиоксидантни свойства, която поддържа естествените сърдечно-съдови функции.

Формулата се състои също от екстракт от морски бор (Pycnogenol), който допринася за доброто кръвообращение и фолиева киселина, която помага за нормалната хемопоеза, нормалния метаболизъм на хомоцистеина, имунната защита и намаляването на умората и умората.

Той също така съдържа коензим Q10, важен компонент за клетъчната енергия, като нивата на Q10 в тялото намаляват с възрастта.

И накрая, витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и в комбинация с останалите компоненти на формулата, които имат антиоксидантно действие, разкриват по-сияен и младежки вид отвътре.

*Високата чистота и концентрация се дължи на метода за екстракция на EPA & DHA. Процентът от 91% се отнася за сумата на EPA & DHA в общите омега-3 на продукта.
1 EPA и DHA допринасят за нормалното функциониране на сърцето с дневен прием на поне 250 mg EPA + DHA.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна (с вода).
Избягвайте късните вечерни часове, защото повишената енергия не помага на съня.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Продуктът не е подходящ за бременни и кърмещи жени.

EPA понижава кръвното налягане, повишавайки ефекта на антихипертензивните лекарства. В допълнение, той е противопоказан при едновременно прилагане на антикоагулантно лечение. В допълнение, проучванията показват, че рибените масла намаляват ефективността на противозачатъчните хапчета.


Предпазни мерки

Хората с алергии към миди и риба са по-склонни да бъдат алергични към добавки с омега 3 мастни киселини.

Хората, приемащи аспирин или перорални антикоагуланти, трябва да се консултират с лекаря си, преди да ги приемат.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина. Идеална температура 15-25 °C.

№ Първо запознанство EOF: 344/03-01-2024. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук