Natures Plus Adult Formula Immune Booster 90tabs

Natures Plus Adult Formula Immune Booster 90tabs

Хранителна добавка от мултивитамини, минерали и растителни екстракти, специално създадена за възрастни за активиране и укрепване на имунната система

код на продукта: 036528
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  97,46лв. (49,85€)

Natures Plus Adult Formula Immune Booster Хранителна добавка от мултивитамини, минерали и растителни екстракти, специално създадена за възрастни за активиране и укрепване на имунната система 90 таблетки Nature's Plus Immune Booster е подобрена фор...  още

80,90лв. (41,38€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467030886
ТЕГЛО: 136gr

Natures Plus Adult Formula Immune Booster Хранителна добавка от мултивитамини, минерали и растителни екстракти, специално създадена за възрастни за активиране и укрепване на имунната система 90 таблетки

Nature's Plus Immune Booster е подобрена формула за подпомагане на имунната система на възрастни, с титрирани билки (ARA-Larix, маслинови листа, Andrographis, Echinacea, Elderberry), витамини (бета каротин, C, E), цинк и пробиотици.

Витамин А и витамин Е (токоферол) са мастноразтворими витамини, които имат силни антиоксидантни свойства и укрепват защитните сили на организма. Те са от съществено значение за здравето на очите, костите и кожата, като същевременно участват в много клетъчни функции. Водоразтворимият витамин С (аскорбинова киселина), който участва в синтеза на тъканите и колагена, има подобни антиоксидантни свойства.

Витамин С допринася за нормалния енергиен метаболизъм, нормалната функция на нервната система, нормалната психологическа функция, намаляването на умората и умората, поддържането на нормалната функция на имунната система по време и след интензивно физическо натоварване.

Цинкът също допринася за укрепване на имунната система, заедно с витамин А и предпазва клетките от оксидативен стрес, както и витамин Е.*

Формулата е подсилена с цинк и смес от билки като маслинови листа, Androhraphis, ARA-larix, Echinacea, Sambucus, които имат също толкова антиоксидантни свойства и укрепват имунната система.

Ara-larix е много ефективен за стимулиране на имунната система и увеличаване на макрофагите (защитните клетки на тялото).

Действието на формулата се простира и върху здравето на стомашно-чревната система, тъй като съдържа 4 милиона щама пробиотичен ацидофилус (Lactobacillus acidophilus) за по-добра чревна функция и усвояване на хранителните вещества.

Формулата се състои от таблетки, съдържащи хранителни вещества в два слоя за максимално усвояване (някои съставки се освобождават и усвояват първи, други по-късно).


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 3 таблетки дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Приемането на повече от 1000 mg витамин С на ден може да причини леки стомашно-чревни смущения.

На хората с тежки бъбречни проблеми се препоръчва да избягват приема на витамин С в дози, по-високи от 2000 mg/ден.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: . Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук