Natures Plus Esterified Vitamin C 675mg 90tabs

Natures Plus Esterified Vitamin C 675mg 90tabs

Хранителна добавка Витамин С в естерна форма Нежен за стомаха за укрепване на имунната система

код на продукта: 032589
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  92,49лв. (47,31€)

Natures Plus Esterified Vitamin C 675mg Хранителна добавка Витамин С в естерна форма Нежен за стомаха за укрепване на имунната система 90tabs Nature's Plus Esterified Vitamin C е формула с естерифициран витамин C, която осигурява по-добро усвояван...  още

71,10лв. (36,37€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467022126

Natures Plus Esterified Vitamin C 675mg Хранителна добавка Витамин С в естерна форма Нежен за стомаха за укрепване на имунната система 90tabs

Nature's Plus Esterified Vitamin C е формула с естерифициран витамин C, която осигурява по-добро усвояване и бионаличност на витамина, като същевременно е по-щадяща за стомаха.

Витамин С е от съществено значение за ефективното функциониране на имунната система, тъй като е антиоксидантен витамин, важен за здравето на тялото и особено важен за поддържането на здрава кожа.

Основните функции на витамин С са да поддържа колагена, връзките, костите, зъбите и да укрепва стените на кръвоносните съдове и венците. Играе важна роля за усвояването на желязото, което е необходимо за образуването на еритроцитите, както и за оползотворяването на фолиевата киселина*.

Витамин C допринася за нормалния енергиен метаболизъм, нормалната функция на нервната система, нормалната психологическа функция, намаляването на умората и умората, поддържането на нормалната функция на имунната система по време и след интензивни физически упражнения*.

*Информацията по-горе относно: Витамин С са официални здравни претенции от Европейския орган за безопасност на храните (EFSA), регламент на ЕС №. 432/2012, № EFSA Journal 2009; 7(9):1226 [Витамин С], 2009; 7(9):1226, 2010; 8(10):1815 [Витамин С].


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Употребата на много високи дози витамин С (над 2000 mg за дълъг период от време) е противопоказана при хора с бъбречни проблеми.

При дози над 2000 mg на ден и при продължителна употреба могат да се наблюдават токсични ефекти като диария, гадене и образуване на оксалатни камъни в бъбреците.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Дръж далеч от деца.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук