Natures Plus Lutein Rx-Eye 60caps

Natures Plus Lutein Rx-Eye 60caps

Лутеин, витамин, минерал и билков екстракт Хранителна добавка за дегенеративна защита на очите и зрението с мощни антиоксидантни свойства

код на продукта: 036549
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  125,32лв. (64,10€)

Natures Plus Lutein Rx-Eye Диетична добавка с лутеин, витамини, минерали и билков екстракт за дегенеративна защита на очите и зрението с мощни антиоксидантни свойства 60 капсули Lutein Rx-Eye е хранителна добавка за защита на очите от дегенеративн...  още

101,50лв. (51,92€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467050037

Natures Plus Lutein Rx-Eye Диетична добавка с лутеин, витамини, минерали и билков екстракт за дегенеративна защита на очите и зрението с мощни антиоксидантни свойства 60 капсули

Lutein Rx-Eye е хранителна добавка за защита на очите от дегенеративните промени на свободните радикали, с лутеин (20 mg три капсули), зеаксантин, антиоксидантни витамини и минерали, биофлавоноиди, MSM, боровинка, глутатион.

Ултравиолетовите лъчи, удрящи органичните молекули, създават свободни радикали, които в окото могат да причинят увреждане на макулата и кристалната леща (катаракта), заболявания, които са отговорни за голям брой хора с увредено зрение или дори слепота.

Тъй като очните клетки не могат да се регенерират, превантивното лечение на горните наранявания и заболявания е изключително важно. Лутеинът има способността да задържа 30-40% от ултравиолетовото лъчение, преди да достигне до ретината, според изследване на Международния университет във Флорида, като същевременно като мощен антиоксидант той неутрализира значителен брой свободни радикали. Лутеинът не само предотвратява появата или влошаването на катаракта, но според скорошно проучване значително подобрява зрителната острота на страдащите от катаракта.

От друга страна, според епидемиологични проучвания, високият хранителен прием на лутеин значително намалява риска от някои видове рак и по-специално рак на ендометриума и рак на яйчниците.

Лутеинът също така предпазва кожата от слънчева светлина и може да намали риска от сърдечни заболявания.

Зеаксантинът има подобни свойства, но с различно разпределение в окото: докато лутеинът е разпределен в ретината, зеаксантинът е концентриран главно в макулата, особено във фовеята.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 3 капсули на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.

Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 4727/16-1-20. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук