Natures Plus Source of Life Multi-Vitamin & Mineral Original 30tabs

Natures Plus Source of Life Multi-Vitamin & Mineral Original 30tabs

Хранителна добавка с мултивитамини, минерали и микроелементи за енергия, стимулация, подсилване на имунитета и психическо благополучие

код на продукта: 032345
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  58,65лв. (30,00€)

Natures Plus Source of Life Мултивитамини и минерали Оригинални мултивитамини, минерали, микроелементи Хранителна добавка за енергия, стимулация, подсилване на имунитета и психическо благополучие 30 таблетки Уникална формула с 56 различни натуралн...  още

45,69лв. (23,37€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467030565

Natures Plus Source of Life Мултивитамини и минерали Оригинални мултивитамини, минерали, микроелементи Хранителна добавка за енергия, стимулация, подсилване на имунитета и психическо благополучие 30 таблетки

Уникална формула с 56 различни натурални съставки. Съдържа: витамини, минерали, биофлавоноиди, ненаситени мастни киселини, ензими, хлорофил, спирулина, женшен и др. Формулата дава незабавен тонизиращ - подмладяващ ефект. При синдром на хроничната умора дава отлични резултати.

Спомага за нормалното функциониране на имунната система, за нормалното състояние на костите и мускулите и допринася за поддържането на здрава кожа. Допринася за по-доброто функциониране на нервната система, за психичното здраве, за поддържане на нормалното състояние на косата и ноктите.

По-специално, той съдържа витамини от B комплекса, които допринасят за правилното функциониране на нервната, мускулната и метаболитната система и в същото време подобряват психологическата функция.

Витамините A, C, D, B12 и цинкът допринасят за укрепване на защитните сили на организма. Освен това ускоряват оздравяването при инфекции на дихателната система. Всъщност биофлавоноидите (кверцетин, рутин) допринасят за максималното усвояване и усвояване на витамин С.

Съдържа амилаза и липаза за правилното смилане на храната и правилното функциониране на стомашно-чревната система. Спирулина съдържа големи количества протеини, бета-каротин, гама-линоленова киселина, витамини B1, B2, B3, B12, E, както и минерали и микроелементи, като фосфор, калций, желязо, магнезий, цинк, селен.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 3 таблетки на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Хората, приемащи лекарства с антикоагуланти, трябва да уведомят своя лекар преди да приемат препарата.

Може да се види жълт цвят на урината от метаболизма на витамин B2. Това е нормален страничен ефект, който изчезва при спиране на лекарството.

Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна или кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF:. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук