Natures Plus Soy Lecithin Granules 340g

Natures Plus Soy Lecithin Granules 340g

Гранули от соев лецитин Хранителна добавка за метаболизма на мазнините Контрол на теглото и холестерола

код на продукта: 036547
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  78,49лв. (40,15€)

Natures Plus Soy Lecithin Granules Диетична добавка Соев лецитин на гранули за метаболизма на мазнините Контрол на теглото и холестерола 340g Натурален соев лецитин на гранули, със съдържание на 95-98% фосфатиди и 33% полиненаситени мастни киселин...  още

63,50лв. (32,48€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467042100

Natures Plus Soy Lecithin Granules Диетична добавка Соев лецитин на гранули за метаболизма на мазнините Контрол на теглото и холестерола 340g

Натурален соев лецитин на гранули, със съдържание на 95-98% фосфатиди и 33% полиненаситени мастни киселини. Също така съдържа значителни количества ценни компоненти, като фосфор, калций, магнезий, желязо, витамин Е. Тези компоненти не са добавки, а са извлечени от соеви зърна и не са били загубени по време на процеса на екстракция, поради използваната усъвършенствана техника. Не съдържа масло.

Лецитинът принадлежи към фосфолипидите и е един от най-богатите източници на 2 основни хранителни вещества: холин и инозитол. Тези две хранителни вещества са липотропни агенти, които играят важна роля в емулгирането на мазнини и чернодробния метаболизъм. Лецитинът е основният хранителен източник на холин под формата на фосфатидилхолин. След това фосфатидилхолинът се превръща в тялото в холин, който е един от най-важните витамини от група В.

Предлаганият в търговската мрежа лецитин е основно смес от мастни киселини, които са комбинирани с фосфор и вероятно други вещества. Сместа се нарича фосфолипиди или фосфатиди. Тази смес е доминирана от фосфатидилхолин, който се състои от приблизително 15% холин. По този начин свойствата на холина са в значителна степен свойства на лецитина и обратно. Лецитинът, който е в течна форма или на капсули, съдържа голям процент масло (обикновено соево масло). Гранулираният лецитин съдържа много по-малко или никакво масло. Колкото по-нисък е процентът масло и колкото по-висок е процентът на фосфатидите, толкова по-високо е качеството на лецитина.

Лецитинът е структурен компонент на клетъчните мембрани, повишава тяхната течливост и участва в процеса на възстановяване на увредените им. Горното показва важната роля на лецитина в превенцията на сериозни заболявания, като чернодробни заболявания, рак, неврологични заболявания, като се има предвид, че всички горепосочени - и не само - заболявания често са свързани с намалена течливост на клетъчните мембрани и неефективни възстановителни механизми на техните наранявания.


Инструкции за употреба

Лецитиновите гранули могат да се добавят към сокове, зърнени храни, супи или да се използват като готварска съставка. Не използвайте високи температури, за да избегнете разрушаването на полезните съставки.
Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: Една до две супени лъжици дневно. Една голяма супена лъжица осигурява 7,5 грама зърна.


Противопоказания-Взаимодействия

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Алергии: Съдържа соя.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF:. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук