Natures Plus Ultra Prenatal 90tabs

Natures Plus Ultra Prenatal 90tabs

Хранителна добавка с мултивитамини, минерали и микроелементи, специално създадена за подпомагане на майката и плода по време на бременност и кърмене

код на продукта: 036581
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  86,76лв. (44,38€)

Natures Plus Ultra Prenatal Хранителна добавка с мултивитамини, минерали и следи, специално създадена да поддържа майката и плода по време на бременност и кърмене 90 таблетки Nature's Plus Ultra Prenatal е хранителна формула с витамини, калций и д...  още

70,18лв. (35,90€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467030848

Natures Plus Ultra Prenatal Хранителна добавка с мултивитамини, минерали и следи, специално създадена да поддържа майката и плода по време на бременност и кърмене 90 таблетки

Nature's Plus Ultra Prenatal е хранителна формула с витамини, калций и други хранителни вещества за специалните нужди на бременните жени. Някои хранителни вещества по време на бременност играят особено важна роля за развитието на бебето, а също и за здравето на бременната жена, като фолат (или фолиева киселина), желязо, витамин С, витамин В12 и калций.

Фолиевата киселина помага за намаляване на вероятността от вродени дефекти като спина бифида и дефекти на невралната тръба. Той е особено важен за развитието на нервната система и допринася особено за развитието на мозъка и гръбначния стълб.

Желязото пренася кислород до червените кръвни клетки, но е необходимо за развитието на мозъка на бебето. По време на бременността нуждите на организма от желязо нарастват, като обемът на кръвта се увеличава с почти 1,7 литра (с около 40%).

Витамин B12 е необходим за правилната нервна и мозъчна функция както на майката, така и на бебето, докато калцият е важен за развитието на зъбите и костите на бебето и допринася за доброто здраве на зъбите и костите на майката.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 2 таблетки на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Може да се появи жълто оцветяване на урината. Това е безвредно и показва, че тялото елиминира излишния витамин В2 (рибофлавин).

Този продукт съдържа желязо, което при неправилна употреба може да бъде вредно за малки деца. Дръжте ги далече от деца. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF:. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук