Goodnight Offer
Neostrata Resurface Foaming Glycolic Wash 125ml

Neostrata Resurface Foaming Glycolic Wash 125ml

Почистващ препарат за лице под формата на силна обновяваща пяна с AHA за гладка текстура и ярък външен вид

код на продукта: 060311
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  76,58лв. (39,17€)

Neostrata Resurface пенещ се гликолов измиващ почистващ препарат за лице под формата на силно обновяваща пяна с AHA за гладка текстура и ярък вид 125 ml Този мощно формулиран пенообразуващ почистващ препарат за лице е проектиран с интелигентна сис...  още

74,27лв. (37,99€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3574661764085
Вижте също и продуктите в категориите:
Почистващи пяни и кремове, Грижа за лицето

Neostrata Resurface пенещ се гликолов измиващ почистващ препарат за лице под формата на силно обновяваща пяна с AHA за гладка текстура и ярък вид 125 ml

Този мощно формулиран пенообразуващ почистващ препарат за лице е проектиран с интелигентна система за доставяне на кожата, за да осигури предимствата на гликоловата и L-бионовата киселина, като същевременно минимизира потенциала за дразнене. Специално проектиран за ексфолиране и почистване на запушени пори, подготвяйки кожата за максимизиране на резултатите от последващото лечение.

  • Състав с гликолова и L-бионова киселина
  • Минимизира появата на раздразнения
  • Без сапуни

Показан за матова кожа, груба неравна текстура, запушени пори, фини линии. Подготвя се за последващото лечение.

Resurface Collection – Подобрете матовостта и неравномерната текстура

Гама от продукти, които използват силата на максималните нива на A-хидрокси-киселини (AHAs) за изглаждане и подобряване на текстурата на кожата чрез ежедневно целенасочено ексфолиране. Тези продукти използват системата за постепенно освобождаване на Smart Amphoteric Complex, за да увеличат максимално поносимостта на кожата, като същевременно използват високи концентрации на AHA. Продуктите ексфолират повърхностните клетки на кожата, разкривайки здрави и свежи клетъчни слоеве. Те помагат за минимизиране на фините линии, изглаждат текстурата на кожата, намаляват видимите пори и разкриват по-здравословна кожа.

Науката за регенерацията на кожата

Neostrata се определя като комбинация от думите "Neo", което означава "нов" и "Strata", което означава "слоеве кожа" и перфектно отразява нашата философия за грижа за кожата и науката за обновяване на кожата. Основателите на Neostrata въвеждат науката за предотвратяване на стареенето през 1974 г. с откриването на регенеративните свойства на А-хидрокси киселините (AHA). Днес Neostrata продължава да инвестира в науката за регенерацията на кожата с публикувани изследвания и разработването на нови формули с множество действия.

С натискане на помпата поставете количество пяна в ръцете си. Нанесете върху влажна кожа. Отстранете добре с обилно количество вода.

Използвайте два пъти дневно.

Този продукт съдържа А-хидрокси киселини (AHA), които могат да повишат чувствителността на кожата ви към слънцето и възможността от изгаряне. Използвайте слънцезащитен крем, покрийте тялото си със защитно облекло и ограничете излагането на слънце, докато използвате този продукт и една седмица след това.

За опитни потребители на гликолова киселина.

Aqua/Water/Eau, Glycolic Acid, PEG8, Alcohol Denat., Arginine, Ammonium Hydroxide, Sodium C1416 Olefin Sulfonate, Lactobionic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Butylene Glycol, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Chlorphenesin, Methylparaben, Limonene.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук