Neostrata Skin Active Triple Firming Neck Cream 80g

Neostrata Skin Active Triple Firming Neck Cream 80g

Intensive Firming & Revitalizing Cream for Neck & Décolleté

код на продукта: 060299
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  149,56лв. (76,50€)

Neostrata Skin Active Triple Firming Neck Cream Интензивен стягащ и ревитализиращ крем за шия и деколте 80g Този крем против стареене е специално формулиран с комплекс от три клинично доказани съставки, всяка с уникално действие за максимално повд...  още

149,56лв. (76,50€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3574661762289
Вижте също и продуктите в категориите:
Грижа за шия и деколте, козметика, Грижа за лицето

Neostrata Skin Active Triple Firming Neck Cream Интензивен стягащ и ревитализиращ крем за шия и деколте 80g

Този крем против стареене е специално формулиран с комплекс от три клинично доказани съставки, всяка с уникално действие за максимално повдигане и стягане. С неоглюкозамин, неоцитриат и проаминокиселини, които работят заедно, за да осигурят стегнатост и да възстановят загубения естествен обем на кожата. Мощното действие на крема е обогатено с екстракт от плодови стволови клетки, които имат възстановяващи свойства. Намалява видимите признаци на стареене по шията и деколтето и кожата придобива по-стегнат и повдигнат вид, с равномерен цвят.

  • Осигурява оптимален вид на стягане на деколтето и шията
  • Намалява появата на линии и бръчки
  • Помага за намаляване на появата на неравномерен тон върху деколтето
  • Не мазна

Предназначен при отпусната кожа, бръчки, липса на стегнатост, неравномерен цвят на шията и деколтето.

Skin Active Collection – намаляване на бръчките и фините линии

Премиум линия от продукти, предназначени за максимална, видима ефективност и включва активни формули с резултати, които продължават да се засилват с времето. Съдържа полезни съставки, често комбинирани в „комплекси“, за да се бори с множеството проблеми на стареенето.

Тази специализирана линия включва продукти, които се фокусират върху коригиране и стягане. Продуктите са предназначени да помогнат за намаляване на появата на мимически линии и бръчки и да се борят със загубата на стегнатост и отпуснатата кожа. Всеки продукт е проектиран с мощни, висококачествени, фокусирани върху производителността съставки, които осигуряват доказани резултати, като ретинол, аминофил и неоглюкозамин.

Науката за регенерацията на кожата

Neostrata се определя като комбинация от думите "Neo", което означава "нов" и "Strata", което означава "слоеве кожа" и перфектно отразява нашата философия за грижа за кожата и науката за обновяване на кожата. Основателите на Neostrata въвеждат науката за предотвратяване на стареенето през 1974 г. с откриването на регенеративните свойства на А-хидрокси киселините (AHA). Днес Neostrata продължава да инвестира в науката за регенерацията на кожата с публикувани изследвания и разработването на нови формули с множество действия.

Нанасяйте нежно върху шията и деколтето два пъти дневно.

Aqua/Water/Eau, Acetyl Glucosamine, Cyclopentasiloxane, TriethylCitrate, Cetearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, GlycerylStearate, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Isocetyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Ethoxydiglycol, PEG-100 Stearate, Polymethylsilsesquioxane,Nylon-12, Isostearic Acid, Tocopheryl Acetate,Palmitoyl Glycine, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides,Dimethiconol, Isopropyl Myristate, Caprylyl Glycol, Lecithin, PEG-40 Stearate, Ceteareth-20, Carbomer, Xanthan Gum, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Bisulfite, Disodium EDTA, Ammonium Hydroxide, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Ethylene Brassylate, Methyldihydrojasmonate, Isobutyl Methyl Tetrahydropyranol, Methyl Decenol, Caramel, Yellow 5 (CI 19140).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук