Neubria Drift Sleep 60caps

Neubria Drift Sleep 60caps

Хранителна добавка за хора, които искат здрав, непрекъснат сън и повече релаксация

код на продукта: 039924
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  48,78лв. (24,95€)

Neubria Drift Sleep Nutrition Supplement за хора, които искат здрав, непрекъснат сън и повече релаксация 60 капсули Сън и релакс Neubria Drift е създаден специално за хора, които искат здравословен, непрекъснат сън и повече релаксация, елементи...  още

43,85лв. (22,43€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5060552880555
ТЕГЛО: 182gr
Вижте също и продуктите в категориите:
При стрес, При безсъние, Витамини, подходящи за вегани

Neubria Drift Sleep Nutrition Supplement за хора, които искат здрав, непрекъснат сън и повече релаксация 60 капсули

Сън и релакс

Neubria Drift е създаден специално за хора, които искат здравословен, непрекъснат сън и повече релаксация, елементи, които допринасят за по -добро качество на съня. Съдържа смес от билки "Bliss" със специализирани билки, които помагат за успокояване, релаксация и най -добър поток на съня без притеснения и почивки. Сънят е важен както за мозъка, така и за общото здраве, но също така е от съществено значение за имунната система. Билковата смес "Bliss" съдържа орлови нокти, шафран, хмел и лайка, които помагат за намаляване на стреса, осигурявайки усещане за спокойствие и релаксация преди лягане. Тези естествени билкови екстракти се комбинират с магнезий, като помагат за подобряване на качеството и продължителността на съня и ви помагат да се събудите, чувствайки се отпочинали и освежени.

ОТКРИЙТЕ СИЛАТА НА НЕУБРИЯ СЪСТАВНИ СЪСТАВКИ

Орлови нокти: Релаксираща билка с дълга история на употреба за намаляване на стреса и тревожността. Помага за поддържане на здравословен сън и релаксация. Той може също да допринесе за положително настроение и психическа функция, като същевременно намали симптомите на лошо храносмилане, които причиняват дискомфорт. Последните данни от проучвания отбелязват ползите от билката за облекчаване на безсънието.

Хмел: Лек, естествен успокояващ, използван за лечение на безсъние и нервност. Има успокояващ ефект върху нервната система. Използва се за усилване на действието на други билки за сън, като например орлови нокти. Изследванията потвърждават успокояващия му ефект и хипнотичното му действие.

Лайка: Тревисто растение, което се използва широко от векове като част от билкови лекарства за сън. Той е известен със своите успокояващи и релаксиращи свойства. Последните проучвания установиха, че той може значително да подобри качеството на съня, особено при възрастните хора.

Шафран: Една от най -скъпите билки в света, доказано е, че насърчава съня при предклинична оценка, с потвърдени леки успокоителни свойства, които го правят идеален, когато се използва в комбинация с други релаксиращи билки. Помага за емоционален баланс, релаксация и поддържане на положително настроение.

Магнезий: Ниските нива на магнезий са свързани с различни нарушения на съня поради връзката на този метал с мускулния тонус и REM фазата на съня. Помага за намаляване на кортизола, хормона на стреса, релаксация и добър сън.

Витамин D: Витамин D е свързан с ритъма на съня и помага за намаляване на неговите нарушения. Данните показват, че добавянето на витамин D към добавките за сън стабилизира и подобрява качеството на съня и увеличава продължителността му.

Фолиева киселина: Дефицитът на този витамин В е свързан с безсъние и недоспиване поради оксидативен стрес, причинен от намаляване на дължината на ДНК теломерите. Като защитава клетките, фолиевата киселина компенсира този процес, за да поддържа подобрения сън. Той също така допринася за нормалната психологическа функция.

Триптофан: Той е предшественик на серотонина и поддържа баланса на настроението и производството на мелатонин (хормон в мозъка, който контролира цикъла на съня). Различни проучвания потвърждават полезността на това вещество в добавка за сън, показвайки способността му да подобрява продължителността и качеството на съня. Това включва увеличаване на нощния сън и неговия успокояващ ефект след 30 минути, без това да повлияе на представянето на следващия ден.

Мелатонинът е известен със своите ползи за имунната система, особено в напреднала възраст. Изследователите смятат, че мелатонинът може да е връзката между циркадния ритъм и имунната система. Добрият сън е важен за доброто здраве и имунната система.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

Обогатен с естествени билки, които помагат за съня
Подходящ за вегани
Neubria Drift е хранителна добавка и не замества балансираната диета. Номер Γν. EOF: 73824 / 16-07-2020.

2 капсули дневно, един час преди лягане. Максималните резултати се проявяват след 3-4 седмици употреба.

Не превишавайте препоръчителната доза. Да не се използва от бременни и кърмещи жени. Не е подходящо за деца. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или лечение на някакви човешки заболявания. Съхранявайте на сухо и хладно място. Дръжте далеч от деца. Нотификационният номер до ОИО не представлява разрешение за търговия от ОИО.

На две капсули:

Витамин D

10μg

Фолиева киселина

100μg

Магнезий

60mg

L-триптофан

200mg

Bliss Билкова смес

Bliss Билкова смес

Saffron extract

130mg

Lemon balm extract

780mg

Hops extract

990mg

Chamomile extract

750mg

компоненти

Magnesium (as Magnesium Oxide), L-Tryptophan, Capsule Shell (Hydroxy Propyl Methyl Cellulose), Lemon Balm Extract (Carrier: Maltodextrin, Rice Starch), Hops Extract, Chamomile Extract, Magnesium Stearate, Saffron Extract, Vegan Vitamin D3 Oil (Lichen Extract, Fractionated coconut oil, D-alpha-tocopherol), Folic Acid (as 5-methyltetrahydrofolate).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук