Neubria Spark Memory 60caps

Neubria Spark Memory 60caps

Хранителна добавка за подобряване на паметта, фокуса и вниманието

код на продукта: 039923
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  58,55лв. (29,95€)

Хранителна добавка за памет Neubria Spark за подобряване на паметта, фокуса и вниманието 60 капсули Памет и духовно изпълнение Neubria Spark е създадена специално за хора, които искат да подкрепят интелектуалното си представяне. Поддържа подобр...  още

52,63лв. (26,92€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5060552880517
ТЕГЛО: 178gr

Хранителна добавка за памет Neubria Spark за подобряване на паметта, фокуса и вниманието 60 капсули

Памет и духовно изпълнение

Neubria Spark е създадена специално за хора, които искат да подкрепят интелектуалното си представяне. Поддържа подобрена памет, фокус и внимание, без използването на кофеин. Съдържа смес от билки "Clarity" със специализирани билки, които спомагат за подобряване на паметта и здравословна умствена функция.

Билкова смес Neubria Spark "Clarity" съдържа екстракти от куркума, бакопа, асваганда, гинко билоба, розмарин и градински чай, които се комбинират за подобряване на паметта, умствената работа и поддържането на здравословни когнитивни функции. В допълнение, Neubria Spark съдържа цитиколин, който поддържа умствената концентрация, фокус и внимание и коензим Q10, антиоксидант, който доставя на клетките митохондрии, за да осигури енергията, необходима на мозъка, за да останат будни.

Neubria Spark съдържа и пълна смес от 22 основни витамини и минерали, от които умът и тялото се нуждаят ежедневно за добро здраве и когнитивни функции, както и за укрепване на имунната система. По -специално, той съдържа витамини А, В6, В12, В3, С, D, фолиева киселина, цинк, мед и селен, които допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Neubria Spark е идеална и за възрастни хора, които обикновено изпитват спад в нивата на микроелементи, необходими за поддържане на здрава имунна система, но също така помагат за подхранването на мозъка.

ОТКРИЙТЕ СИЛАТА НА НЕВБРИЯ ИСКРОВИТЕ СЪСТАВКИ

Асваганда: Допринася за здравето на мозъка. Подобрява изпълнителната функция, постоянно внимание и скорост на обработка на информация. Помага за психическо равновесие, учене, памет и извличане на информация.

Куркума: Съдържа биоактивния полифенол куркумин, традиционно използван в аюрведичните терапии, главно заради противовъзпалителното и антиоксидантното си действие. Естествените му противовъзпалителни свойства могат да обяснят нейните неврозащитни свойства. Той е идеален за подобряване на когнитивните функции като хранителна добавка за мозъка.

Бакопа: Помага с фокус, концентрация, умствена яснота и памет, особено по време на стрес и когато отслабват с течение на времето.

Гинко Билоба: Билка, която стимулира микроциркулацията. Подпомага мозъчната функция, поддържа паметта с напредване на възрастта и поддържа психичното здраве. Допринася за извличане на факти, както и за поддържане на ясно мислене.

Градински чай: Култивира се широко в цяла Европа и клиничните изпитвания показват, че листата му могат да подобрят бдителността, спокойствието и благосъстоянието, както и да помогнат за намаляване на умствената умора. Помага за подобряване на умствената работоспособност и функционалната (временна) памет, както и концентрацията.

Розмарин: Помага за запазване на паметта и извличане на информация. Обширни изследвания показват, че тази билка съдържа основни витамини за паметта и е установено, че засилва производството на нервни растежни фактори и предотвратява разграждането на ацетилхолин - химикал, който е важен за мисълта, концентрацията и паметта.

Цитиколин: След като е оценяван за ползите от паметта в много проучвания, положителните ефекти на това вещество върху умствената функция включват способността да се подобри работната памет и да се подобри цялостната мозъчна активация. Цитиколинът осигурява енергия на клетките, повишава духовната енергия, повишава невропластичността, допринася за синтеза на мембранни фосфолипиди и е източник на холин за биосинтезата на ацетилхолин, който е много важен невротрансмитер за правилното функциониране на мозъка.

Коензим Q10 (Co Q10): Поддържа клетъчните мембрани и неврологичната функция. Той има антиоксидантна активност, поддържаща стабилността на клетъчните мембрани и има доказателства, че може да предпази от увреждане на нервите.

КАКВО Е НООТРОПНА ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА?

"Ноотропна" хранителна добавка е хранителен продукт, който съдържа вещества, които участват в мозъчните функции, като по този начин подобряват умствената и духовната работа. В Neubria използваме активни билкови съставки от безопасни източници и комбинирани, за да можем да използваме истинската сила на природата. Без химически или синтетични добавки. Ние използваме най-добрите научно подкрепени хранителни съставки, за да създадем безопасни и ефективни естествени добавки.


ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОДУКТ

2-в-1 ноотропна и мултивитаминна добавка
Поддържа паметта
Поддържа когнитивните функции
Подпомага ученето и извличането на информация
С 22 витамини, минерали и специализирани билки
Подходящ за вегани

Neubria Spark е хранителна добавка и не замества балансираната диета. Номер EOF: 73821 / 16-07-2020.

2 капсули дневно с храна. Има значителна разлика в рамките на един месец, но колкото по -дълго го използвате, толкова по -добър е резултатът.

Не превишавайте препоръчителната доза. Да не се използва от бременни и кърмещи жени. Не е подходящо за деца. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Съхранявайте на сухо и хладно място. Дръжте далеч от деца. Нотификационният номер до ОИО не представлява разрешение за търговия от ОИО.

В две капсули:

Витамин А

800μg

Цинк

17mg

Витамин D

30μg

Селен

55μg

Витамин Е

18mg

Хром

40μg

Витамин К

90μg

Желязо

6mg

Витамин Ц

80mg

Манган

2mg

Тиамин (В1)

4,2mg

Магнезий

58mg

Рибофлавин (В2)

4,8mg

Мед

1mg

Ниацин (В3)

20mg

Молибден

50μg

Витамин В6

6mg

Йод

150μg

Фолиева киселина

600μg

Доп. Natr. Цитиколин

80mg

Витамин В12

9μg

Коензим Q10

25mg

Биотин

50μg

Смес от билки Clarity

Пантотенова киселина (B5)

18mg

Смес от билки Clarity

Turmeric extract

314mg

Bacopa monieri extract

258mg

Ashwagandha root extract

220mg

Ginkgo biloba extract

394mg

Rosemary extract

92mg

Sage extract

94mg

КОМПОНЕНТИ

Capsule Shell (Hydroxy Propyl Methyl Cellulose), Magnesium Citrate, Turmeric Root Extract, Vitamin C (as Ascorbic Acid), Citicoline Sodium Complex (Choline bitartrate, Citicoline sodium), Magnesium Oxide, Zinc (as Zinc Citrate), Co Enzyme Q10 (Ubiquinone), Vitamin E (as DL Alpha tocopheryl Acetate-Carriers: Sucrose, Silicon Dioxide), Anti-Caking Agents-Magnesium Stearate, Bacopa Monniera Extract, Vitamin B3 (as Nicotinamide), Iron (as Ferrous Sulphate), Vitamin B5 (as Calcium D-Pantothenate), Ashwagandha Root Extract, Vegan Vitamin D3 Oil (as Lichen Extract, Fractionated coconut oil, D-alpha-tocopherol), Manganese (as Manganese Sulphate), Vitamin K (as Vitamin K1-carrier-maltodextrin), Vitamin B6 (as Pyridoxal Hydrochloride), B1 (as Thiamine Hydrochloride), Vitamin A (as Vitamin A Palmitate-Carriers: Modified Starch, Maltodextrin, Sucrose, Silicon Dioxide), Copper (as Copper Sulphate), Vitamin B2 (as Riboflavin 5 Phosphate), Sage Extract, Rosemary Extract, Ginkgo Biloba Extract, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic acid) Chromium (as Chromium Picolinate), Iodine (as Potassium Iodide), Selenium (as Sodium Selenate), Molybdenum (as Sodium Molybdate), Biotin (as D Biotin), Vitamin B12 (as Cyanocobalamin).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук