Neubria Edge Focus 60caps

Neubria Edge Focus 60caps

Хранителна добавка, която допринася за фокуса, яснотата, духовното представяне

код на продукта: 039953
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  58,55лв. (29,95€)

Хранителна добавка Neubria Edge Focus, която допринася за фокус, яснота, умствена ефективност 60 капсули Neubria Edge е създаден специално за хора, които искат да подобрят концентрацията си. Допринася за фокусирането, яснотата, умствената работа и...  още

52,63лв. (26,92€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5060552880531
ТЕГЛО: 174gr

Хранителна добавка Neubria Edge Focus, която допринася за фокус, яснота, умствена ефективност 60 капсули

Neubria Edge е създаден специално за хора, които искат да подобрят концентрацията си. Допринася за фокусирането, яснотата, умствената работа и задържането на информация. Съдържа смес от билки "Mastermind" със специализирани билки, които допринасят за здравето на мозъка и оптимизиране на концентрацията.

Билковата смес "Mastermind" в Neubria Edge съдържа екстракти от Asvaganda, Ginkgo Biloba, Rondiolas, Sage, розмарин, боровинка и Bacopa Monieri, които комбинират, за да допринесат за оптимално умствено представяне. За тези, които прекарват много време пред екран, включихме и лутеин и зеаксантин, за да предпазят очите от вредното синьо излъчване, излъчвано от компютърните екрани. Цитиколинът в комбинация с коензим Q10, лутеин и зеаксантин спомага за повишаване на енергията на клетъчно ниво.

Освен това Neubria Edge съдържа пълна смес от микроелементи, което го прави идеалната хранителна добавка за ума и тялото ежедневно, за добро здраве и когнитивни функции. За подпомагане на имунната система Neubtria Edge съдържа 100% от препоръчителната дневна доза витамини А, С, В3, В6, В12, D, Е, фолиева киселина, цинк, мед, селен и желязо.

ОТКРИЙТЕ СИЛАТА НА НЕВБРИЯ EDGE СЪСТАВКИ

Asvaganda: Това е широкоспектърна билка, която допринася за здравето на мозъка и умствената работа. Той е полезен, когато се изисква умствена и физическа бдителност, когато има умора и загуба на концентрация. Помага при учене, памет и извличане на информация.

Гинко билоба: Богат на флавоноиди и терпеноиди, този билков екстракт съдържа мощни антиоксиданти, които естествено подобряват здравето на мозъка, като същевременно осигуряват важна невропротекция, допринасяйки за положителната мозъчна функция. Подпомага умствената функция и паметта с напредване на възрастта и поддържа психичното здраве. Допринася за запазването и извличането на информация, както и за поддържането на ясно мислене.

Рондиола: Помага за намаляване на умствената умора, свързана със стрес и натиск. Проучванията за оценка на ползата за умствените постижения показват, че подобрява ясновидството и когнитивните мозъчни функции в редица тестове, които измерват краткосрочната памет, умствения капацитет и концентрацията.

Бакопа Мониери: Използва се от хиляди години в препарати на аюрведична медицина за укрепване на тялото, мозъка и паметта. Помага с фокус, концентрация, умствена яснота и памет, особено по време на стрес.

Градински чай: Той се отглежда широко в Европа и клиничните проучвания показват, че листата от градински чай могат да подобрят нивата на умствена яснота, спокойствие, настроение, като същевременно намаляват умствената умора, подобрявайки цялостната умствена функция на всички хора, участвали в теста Помага за подобряване на умствената работа и функционална памет, както и концентрация.

Боровинка: Богата на антоцианини, известно е, че предотвратява нарушената нервна функция. Приемът на тези плодове само за 7-12 седмици подобрява визуално-пространствената памет. Допринася за зрителната острота и по -добрата функция на ретината, помага за поддържане на здравето на очите и по -добро изпотяване. В допълнение, боровинките са богати на витамин С, който поддържа концентрацията. Той има антиоксидантна активност и помага за защита на организма от свободните радикали.

Розмарин: Помага за запазване на паметта и извличане на информация.

Кофеинът: Това е най -широко използваното психическо вещество в света, тъй като е научно доказано, че повишава концентрацията и подобрява яснотата.

Цитиколин: Клинично доказано е, че цитиколин осигурява енергия на клетките за по -добро представяне. Доказано е, че увеличава духовната енергия, подобрява невропластичността и допринася за синтеза на мембранни фосфолипиди. Той е източник на холин за биосинтезата на ацетилхолин, който е много важен невротрансмитер за правилното функциониране на мозъка.

Коензим Q10: Поддържа клетъчните мембрани и неврологичната функция. Допринася за механизмите на производство на енергия на клетъчно ниво. Той има антиоксидантна активност, поддържаща стабилността на клетъчните мембрани и има доказателства, че може да предпази от увреждане на нервите.

Лутеин и зеаксантин: Подпомагат здравето на очите и предпазват от синя радиация и UV лъчи. Многобройни проучвания показват техните противовъзпалителни и антиоксидантни свойства

. Те допринасят за паметта и способността да мислят и да обръщат внимание.

КАКВО Е НООТРОПНА ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА?

"Ноотропна" хранителна добавка е хранителен продукт, който съдържа вещества, които участват в мозъчните функции, като по този начин подобряват умствената и духовната работа.

В Neubria използваме активни билкови съставки от безопасни източници и комбинирани, за да можем да използваме истинската сила на природата. Без химически или синтетични добавки. Ние използваме най-добрите научно подкрепени хранителни съставки, за да създадем безопасни и ефективни естествени добавки.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

2-в-1 ноотропна и мултивитаминна добавка
Оптимизира концентрацията.
Подпомага когнитивното и духовното представяне.
Смес от цитиколин, Q10, лутеин и зеаксантин за енергия в мозъка и добро зрение.
С 22 витамини, минерали и специализирани билки.
Подходящ за вегани.

Neubria Edge е хранителна добавка и не замества балансираната диета. Номер на известие на ОИО: 73823 / 16-07-2020.

2 капсули дневно с храна.

Не превишавайте препоръчителната доза. Да не се използва от бременни и кърмещи жени. Не е подходящо за деца. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Съхранявайте на сухо и хладно място. Дръжте далеч от деца. Нотификационният номер до ОИО не представлява разрешение за търговия от ОИО.

ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ

В две капсули:

Витамин А

800μg

Селен

55μg

Витамин D

30μg

Хром

40μg

Витамин Е

18mg

Желязо

14mg

Витамин К

90μg

Манган

2mg

Витамин Ц

80mg

Магнезий

58mg

Тиамин (В1)

4,2mg

Мед

1mg

Рибофлавин (В2)

4,8mg

Молибден

50μg

Ниацин (В3)

20mg

Йод

150μg

Витамин В6

6mg

Доп. Natr. Цитиколин

40mg

Фолиева киселина

600μg

Коензим Q10

12,5mg

Витамин В12

9μg

Кофеин

120mg

Биотин

50μg

Лутеин

10mg

Пантотенова киселина (B5)

18mg

Зеаксантин

2mg

Цинк

10mg

Смес от билки Mastermind

Смес от билки Mastermind

Bacopa monieri extract

104mg

Ashwagandha root extract

110mg

Ginkgo biloba extract

130mg

Rosemary extract

44mg

Sage extract

50mg

Rhodiola rosea extract

101mg

Blueberry extract

54mg

КОМПОНЕНТИ

Capsule Shell (Hydroxy Propyl Methyl Cellulose), Caffeine Anhydrous, Magnesium Oxide, Vitamin C (as Ascorbic Acid), Lutein (Carrier: Maltodextrin), Iron (as Ferrous Fumarate), Citicoline Sodium Complex (Choline bitartrate, Citicoline Sodium), Vitamin E (as DL Alpha Tocopheryl Acetate-Carriers: Sucrose, Silicon Dioxide), Magnesium Sulphate, Co Enzyme Q10 (Ubiquinone), Bacopa Extract, Vitamin B3 (as Nicotinamide), Vitamin B5 (as Calcium D-Pantothenate), Ashwagandha Root Extract, Meso-Zeaxanthin, Rhodiola Extract, Zinc (as Zinc Oxide), Vegan Vitamin D3 Oil (as Lichen Extract, Fractionated coconut oil, D-alpha- tocopherol), Manganese (as Manganese Stearate), Vitamin K (as Vitamin K1-carrier-maltodextrin), Vitamin B6 (Pyridoxal 5 Hydrochloride), Vitamin B1 (as Thiamine Hydrochloride), Vitamin A (as Vitamin A Palmitate-Carriers: Modified Starch, Maltodextrin, Sucrose, Silicon Dioxide), Copper (as Copper Sulphate), Vitamin B2 (as Riboflavin 5 Phosphate), Sage Extract, Rosemary Extract, Blueberry Extract, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic acid), Chromium (as Chromium Picolinate), Iodine (as Potassium Iodide), Selenium (as Sodium Selenate), Biotin (as D Biotin), Molybdenum (as Sodium Molybdate), Vitamin B12 (as Cyanocobalamin).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук