Now Foods Boswellia Extract 500mg Хранителна добавка за имунен баланс, противовъзпалително 90 Softgels

Now Foods Boswellia Extract 500mg Хранителна добавка за имунен баланс, противовъзпалително 90 Softgels

код на продукта: 032467
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  139,88лв. (71,55€)

Now Foods Boswellia Extract 500mg Хранителна добавка за имунен баланс, противовъзпалителни 90 меки капсули Ремонт на тъкани - Укрепване на имунитета NOW Boswellia Extract е стандартен екстракт от Boswellia Serrata (тамян) родно дърво на Индия и...  още

90,79лв. (46,44€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739049360

Now Foods Boswellia Extract 500mg Хранителна добавка за имунен баланс, противовъзпалителни 90 меки капсули

Ремонт на тъкани - Укрепване на имунитета

NOW Boswellia Extract е стандартен екстракт от Boswellia Serrata (тамян) родно дърво на Индия известен още като тамян. Босвелия е смолиста билка с противовъзпалителни и остеозащитни свойства, която Традиционно се използва от векове от древната медицинска система на Индия (Аюрведа).

Според изследванията активната компоненти (boswellic acids) на екстракта Boswellia повлияват значително ензимите където произвеждат анормални левкотриени и простагландини и са виновни за причиняване на възпаление. Следователно, на Boswellia изглежда че действа като стимулатор на нормалния имунен отговор на организма, като същевременно предпазва ставите от дегенеративни ефекти след продължително възпаление.

В рамките на на модерен двойно-сляпо рандомизирано проучване, което проучи ефекта на Екстракт от босвелия при пациенти с остеоартрит, се наблюдава Значително подобрение на симптомите на артрит (болка и подуване) в сравнение с тези, приемащи плацебо.

Вземете 1 мека капсула, веднъж или два пъти дневно, ако е необходимо, с храна.

Внимание: Приемът на екстракт от Boswellia може да причини от време на време стомашно -чревен дискомфорт от голямо значение.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук