Now Foods Folic Acid 800mcg With Vitamin B-12 25mcg Значително улеснява производството на клетъчна енергия 250tabs

Now Foods Folic Acid 800mcg With Vitamin B-12 25mcg Значително улеснява производството на клетъчна енергия 250tabs

код на продукта: 032167
Само един продукт е наличен!
Now

Препоръчителна цена на дребно  41,35лв. (21,15€)

Now Foods Folic Acid 800mcg With Vitamin B-12 25mcg Значително улеснява производството на клетъчна енергия 250табула Тъй като фолиевата киселина е един от най -трудно усвоимите витамини, качеството играе ключова роля при избора му. СЕГА фолиевата ...  още

26,88лв. (13,75€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739004765

Now Foods Folic Acid 800mcg With Vitamin B-12 25mcg Значително улеснява производството на клетъчна енергия 250табула

Тъй като фолиевата киселина е един от най -трудно усвоимите витамини, качеството играе ключова роля при избора му. СЕГА фолиевата киселина е с високо качество и съчетава 800 мкг фолиева киселина и 25 мкг витамин В-12, които се характеризират със синергично действие и бързо усвояване.

Фолиевата киселина, когато се използва в комбинация с витамин В-12, може значително да улесни производството на клетъчна енергия. Фолиевата киселина е водоразтворим витамин В, необходим за нормалното функциониране на нервната и храносмилателната системи, образуването на червени кръвни клетки, производството на ДНК и РНК и следователно за клетъчната функция.

Комбинираният прием на фолиева киселина и витамин В-12 е най-често срещаното решение за лечение на много форми на анемия. Всъщност повечето гинеколози препоръчват на бременните жени да приемат фолиева киселина и витамин В12, за да предотвратят появата на анемия поради недостиг на витамини.

Дефицитът на фолиева киселина, витамин В6 и В12 увеличава нивата на хомоцистеин в кръвта, което води до увреждане на съдовете и повишен рисков фактор за атеросклероза.

Така че като част от добре балансирана диета, фолиевата киселина може да намали рисковите фактори за развитие на съдови заболявания.

Приемайте по 1 таблетка дневно, за предпочитане с храна.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук