Now Foods Licorice Root 450mg Хранителна добавка от женско биле с антибактериални и антивирусни свойства 100 Caps

Now Foods Licorice Root 450mg Хранителна добавка от женско биле с антибактериални и антивирусни свойства 100 Caps

код на продукта: 032528
Само три продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  51,71лв. (26,45€)

Now Foods Licorice Root 450mg Хранителна добавка от женско биле с антибактериално действие & Антивирусни свойства 100 капс Антибактериални - Антивирусни свойства - Язва на стомаха - Helicobacter pylori. Женско биле е растение, широко разпростра...  още

34,60лв. (17,70€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739047182
Вижте също и продуктите в категориите:
Други, При гастроентерологични проблеми

Now Foods Licorice Root 450mg Хранителна добавка от женско биле с антибактериално действие & Антивирусни свойства 100 капс

Антибактериални - Антивирусни свойства - Язва на стомаха - Helicobacter pylori.

Женско биле е растение, широко разпространено в Азия и Европа. Произхожда от Югозападна Азия и Югоизточна Европа и по -специално от Италия, Испания и Персия, докато днес е широко култивиран по целия свят. В Гърция се среща естествено в района на Македония, но и в други региони.

Основната съставка на женско биле е глициризин, който е 50-60 пъти по-сладък от гранулирана захар, стероли, флавоноиди, полизахариди, кумарин и аспарагин. В допълнение, той съдържа глициризинова киселина, комбинирана с калциеви и магнезиеви соли, както и стероидни хормони (фитоестрогени).

Традиционно се използва за лечение на стомашно -чревни заболявания и симптоми на киселини, лошо храносмилане или гастрит.. Счита се за традиционен метод лечение на симптомите на астма, суха кашлица и болка в гърдите, тъй като действа като отхрачващо, спазмолитично, противовъзпалително, антивирусно и леко чернодробно средство.

Приемайте по 2 капсули един до три пъти на ден. Не се препоръчва дългосрочно висока консумация.

Внимание: Не е показан за хора, приемащи антикоагуланти, показват високо кръвно налягане или бъбречна недостатъчност. Ако се лекувате с естроген или лекарства, които се метаболизират от черен дроб и / или лекарства, които намаляват количеството калий в организма, консултирайте се с Вашия лекар. Дългосрочен план приемането на женско биле за терапевтични цели, увеличава отделянето на калий. В в този случай се препоръчва увеличаване на приема на калий и съответно намаляване на натрия в храната.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук