Now Foods Spirulina 500mg Organic 200tabs

Now Foods Spirulina 500mg Organic 200tabs

Хранителна добавка със спирулина за стимулация, източник на протеини с антиоксидантно действие

код на продукта: 050494
скоро наличен продукт
Now

Препоръчителна цена на дребно  93,16лв. (47,65€)

Now Foods Spirulina 500 mg органична хранителна добавка със спирулина за стимулация, източник на протеини с антиоксидантно действие 200 таблетки Без ГМО
Спирулина е водорасло, което процъфтява и расте във води, богати на карбонати и бикарбо...  
още

65,10лв. (33,30€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739026989
ТЕГЛО: 137gr

Now Foods Spirulina 500 mg органична хранителна добавка със спирулина за стимулация, източник на протеини с антиоксидантно действие 200 таблетки

Без ГМО
Спирулина е водорасло, което процъфтява и расте във води, богати на карбонати и бикарбонати с алкално pH. Структурата му се състои от много клетки, които образуват колонии под формата на нишки, които най-често са спирални, откъдето идва и името му. Спирулина произвежда хранителни вещества с помощта на слънчева светлина и атмосферен въглероден диоксид. Синият му цвят се дължи на фикоцианина, докато зеленият му цвят се дължи на хлорофила. Фотосинтетичната активност се осъществява благодарение на пигментите хлорофил и фикоцианин.

Спирулината е известна с богатия си състав на чист протеин, тъй като съдържа процент от около 60%. Съдържа всички незаменими аминокиселини (макар и с относително намалени проценти на метионин, цистеин и лизин в сравнение с животинските протеини). Също така съдържа високи нива на гама-линолова киселина, DHA и EPA, широка гама от всички известни антиоксидантни фактори, като витамини B1, B2 и B6, минералите цинк, манган и мед, аминокиселината метионин, антиоксидантните компоненти бета -каротин, зеаксантин, витамин С и Е и микроелементът селен.

Спирулина като хранителна добавка е призната и утвърдена основно от проучвания на НАСА през 1970 г. Максималното й съдържание на хранителни вещества, които покриват дори хранителните нужди на организма, допринася в същата степен за работата и живота на астронавтите и до днес. Тази концентрирана форма на естествена храна, която съдържа точно това, от което се нуждае човешкото тяло, поддържа ежедневната им диета и допринася за тяхното представяне, не само физическо, но и духовно/психологически.

Забележка: Спирулина 500 mg на NOW има хранителния профил, открит в Genuine Whole Foods.

* Горната информация за съставките на продукта е резултат от проучвания. Те не са становище на EFSA (Европейски орган за безопасност на храните).

Приемате 6 таблетки дневно.

Предпазни мерки

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Съхранява се на хладно и сухо място.

* Опаковката може да съдържа торбичка за абсорбиране на кислород Αgeless® Oxygen Absorbers, която помага за контролиране на влажността по време на живота на продукта. Да не се консумира и да не се изважда от оригиналната опаковка. Затворете внимателно капачката след всяка употреба.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук