Nuk Space Silicone Soother 6-18m 1 Парче - Розово

Nuk Space Silicone Soother 6-18m 1 Парче - Розово

Силиконова залъгалка с дизайн, който позволява на чувствителната бебешка кожа да диша

код на продукта: 055495
скоро наличен продукт
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  8,70лв. (4,45€)

Nuk Space Silicone Sother 18-36m Силиконова залъгалка, която позволява на чувствителната бебешка кожа да диша 1 бр. Характеристики Подобрена иновативна NUK форма – моделир...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Моля изберете
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0009305931927
ТЕГЛО: 18gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление
розово
6-18 месеца розово
18-36 месеца розово
6-18 месеца Зелено 2
6-18 месеца Синьо 2
зелен
светло синьо
Сиво
6-18 месеца зелено
6-18 месеца синьо
6-18 месеца сиво
18-36 месеца зелено
18-36 месеца синьо
18-36 месеца сиво
0-6 месеца, синьо
6-18 месеца синьо
18-36 месеца синьо
18-36 месеца сиво - бяло
0-6 Сиво - бяло
6-18 сиво - бяло
18-36 месеца, синьо 2
18-36 месеца, синьо 2
18-36 месеца, зелено 2
6-18 месеца Синьо 2
0-6 месеца бяло-сиво
0-6 Месеци синьо 2
0-6 месеца бяло-кафяво
Ανοιχτό Ροζ

Nuk Space Silicone Sother 18-36m Силиконова залъгалка, която позволява на чувствителната бебешка кожа да диша 1 бр.

Характеристики

  • Подобрена иновативна NUK форма – моделира се след зърното на майката по време на кърмене, така че да пасва възможно най-добре в устата на бебето
  • Изключително широките вентилационни отвори позволяват максимална циркулация на въздуха и позволяват на кожата да диша – така че залъгалката е перфектна за чувствителната бебешка кожа
  • По-тънкото и по-тясно гърло на зърното намалява натиска върху челюстта и зъбите
  • Издръжлив калъф за многократна употреба
  • Без BPA

1 брой в опаковка

Новата силиконова залъгалка NUK Space: за особено чувствителна бебешка кожа

Най-малките ни бебета не само имат гледна точка от първия момент, но и напълно различни физически характеристики. Младата и нежна кожа на бебетата е особено чувствителна. NUK създаде новата силиконова залъгалка NUK Space Silicone, за да предпази кожата на бебето по най-добрия възможен начин и да осигури максимален комфорт за вашето мъниче по всяко време. Залъгалката впечатлява със своето особено плоско и тънко зърно, което предлага достатъчно пространство за естествено движение на бозайник. Така залъгалката NUK Space Pacifier пасва по най-добрия начин на устата на бебето. Повече от 95% от бебетата приемат биберона NUK*. Залъгалката NUK Space Pacifer има и изключително широки вентилационни отвори, които осигуряват максимална циркулация на въздуха и по този начин позволяват на чувствителната бебешка кожа да диша. Поради тази причина 99% от майките биха препоръчали NUK Space Pacifer за бебета с чувствителна кожа*.

NUK Space Pacifer се предлага в различни дизайни. Сладките 3D дизайни на животни се предлагат в спестяваща място опаковка, която можете да използвате и като калъф за носене. Просто оставете животните да се скрият за известно време във вашата чанта или чанта за пелени: така ще имате NUK Space Pacifer, готова да дадете на вашето бебе в точния момент. Калъфът е подходящ и за стерилизация в микровълнова фурна. Така че можете да се наслаждавате на вашата зоологическа градина от залъгалки NUK за дълго време.

* Независимо пазарно проучване, 114 майки. Германия 2018г

Препоръчано от експерти: Залъгалките NUK успокояват по-добре от всякога

Тъй като цялостното здравословно развитие на вашето бебе е толкова важно за нас, ние искаме всяко NUK бебе да има залъгалка, която е близка до природата и подходяща за челюстта. Подобрявайки допълнително иновативната удобна за челюстта форма на NUK и в съответствие с най-новите медицински открития, новата залъгалка NUK успокоява по-добре от всякога и се приема от кърмачетата благодарение на познатата си форма. Кърмещите майки ни потвърдиха, че залъгалката NUK не влияе върху кърменето*.

В допълнение, залъгалките NUK не причиняват неправилно подреждане на зъбите или челюстта. За това се грижи нейното тясно, плоско и тънко зърно. Минимизира натиска върху зъбите и челюстта – още една причина, поради която новата залъгалка NUK се оценява и препоръчва както от акушерки, педиатри, така и от ортодонти.

Така 100% от анкетираните ортодонти потвърждават, че тестваните залъгалки NUK не причиняват неправилно подреждане на зъбите или челюстта**. 90% от майките ги препоръчват на други, а 92% от кърмещите майки потвърждават, че NUK Space Pacifer не влияе на кърменето*.

*Независимо пазарно проучване, 307 майки. Германия 2017г

** Независимо пазарно проучване на 50 акушерки, 50 педиатри и 50 ортодонти. Германия 2017г

Опаковка, която може повече

Между другото, всяка NUK Space Silicone Pacifier идва със своя "дом", т.е. практичен калъф. Това позволява залъгалката да бъде хигиенично стерилизирана в микровълновата фурна и да се носи и съхранява чисто и безопасно във всяка ситуация.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук