NYX Professional Makeup Vivid Brights Liquid Eyeliner 2ml - Lilac Link

NYX Professional Makeup Vivid Brights Liquid Eyeliner 2ml - Lilac Link

Очна линия за матови и смели нюанси

код на продукта: 053284
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  18,83лв. (9,63€)

NYX Professional Makeup Vivid Brights течна очна линия за матови и смели нюанси 2 ml - Lilac Link Увеличи звука! Независимо дали сте начинаещ или професионалист, докоснете се...  още

18,83лв. ()
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 800897230883
Вижте също и продуктите в категориите:
Моливи за очи, козметика, NYX Εyeliner, Eyeliner

NYX Professional Makeup Vivid Brights течна очна линия за матови и смели нюанси 2 ml - Lilac Link

Увеличи звука!

Независимо дали сте начинаещ или професионалист, докоснете се до своята артистична природа, като създадете привличащи окото, цветни визии с нашите стилни, ярко оцветени моливи. Начертайте фини щрихи или смели линии с гладка прецизна формула, която няма да създаде празнини или да опъне деликатната ви кожа на очите!

9 живи матови нюанса с ултра фини върхове на четката, за да създадете любимите си визии в цветовете на дъгата без страх.

Максимална прецизност с всеки удар благодарение на леката, лесна за плъзгане формула и ултратънък връх на четката, както за начинаещи, така и за професионалисти!

Интензивно пигментираната формула се плъзга гладко, без да оставя празнини или да дърпа клепача, и изсъхва до матово покритие. Тази нова формула не избледнява, не се бели и не се размазва - идеална както за начинаещи, така и за професионалисти!

Експериментирайте с гладки линии и ъгли
Начертайте фини щрихи или смели линии с гладка прецизна формула, която няма да създаде празнини или да опъне деликатната ви кожа на очите!

Aqua / Water / Eau, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Alcohol, Pentylene Glycol, Peg-26-Ppg-30 Phosphate, Ppg-2-Deceth-30, Lithium Magnesium Sodium Silicate [Nano] / Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Polyacrylate, Aluminum Hydroxide, Aminomethyl Propanediol, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Ci 77510 / Ferric Ammonium Ferrocyanide

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук