Pampers Premium Care No6 (13+kg) 26 Пелени

Pampers Premium Care No6 (13+kg) 26 Пелени

код на продукта: 055749
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  44,97лв. (23,00€)

Pampers Premium Care No6 (13+kg) 26 пелени Най-мекият комфорт и идеална защита от Pampers, за чувствителната бебешка кожа. Продължителният контакт с влага и изпражнения може да ...  още

33,25лв. (17,01€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8001841105093

Pampers Premium Care No6 (13+kg) 26 пелени

Най-мекият комфорт и идеална защита от Pampers, за чувствителната бебешка кожа. Продължителният контакт с влага и изпражнения може да повлияе на чувствителната кожа на вашето бебе и може да причини дискомфорт или дискомфорт.

Пелените Pampers Premium Care са специално проектирани да предложат най-меката защита от Pampers, благодарение на следните свойства:

  • Ексклузивно покритие Dermacomfort с абсорбиращи пори, което извлича влагата и изпражненията мигновено, заключвайки ги вътре в пелената, далеч от кожата на вашето бебе. Така чувствителната кожа на вашето бебе остава суха и защитена.
  • Подбрани материали, меки като перце, за най-нежното усещане върху кожата на вашето бебе
  • Уникална 3-посочна система за защита, която абсорбира бързо влагата и помага за предпазване от течове във вътрешния шев и около краката
  • Пелените Pampers Premium Care, препоръчани от Гръцкото дружество по детска дерматология, са дерматологично тествани и не съдържат нито един от 26-те алергенни аромата (както са определени в Европейския регламент).
  • С индикатор за влага, който Ви уведомява кога пелената на Вашето бебе има нужда от смяна

Ексклузивното покритие Derma Comfort предлага най-мекия комфорт на Pampers, като същевременно издърпва влагата и изпражненията далеч от кожата на вашето бебе.

Пелени с подбрани материали, меки като пух, за по-мек допир от Pampers върху кожата на бебето (продуктът не съдържа пух).

За да избегнете риска от задушаване или задушаване, дръжте всички опаковъчни материали далеч от обсега на бебета и деца.

Petrolatum, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis Leaf Extract.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук